Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.05.2005, 17:00   #1
Cay
Guest

Domyślnie Jak przeniesc simow z jednego otoczenia do innego?

Jak w temacie.
Nie moige nic na ten temat znalezc. A moze sie nie da? Jednnak pewnie jest jakis sposob.
Chce przeniesc istniejacych simow np z Milowa do otoczenia ktore sam stworzylem zeby tam grali.
Jak to zrobic?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.05.2005, 17:06   #2
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cay
Jak w temacie.
Nie moige nic na ten temat znalezc. A moze sie nie da? Jednnak pewnie jest jakis sposob.
Chce przeniesc istniejacych simow np z Milowa do otoczenia ktore sam stworzylem zeby tam grali.
Jak to zrobic?
nie możesz znaleźć? szkoda. tyle tematów na ten temat było.
ok - wprowadzasz sima do domu. następnie zapisujesz i wychodzisz. następnie przenosisz dom, w którym sim mieszka do skrzyni domów (taki domek ze strzałeczką, którym się wskazuje parcelę do przeniesienia).
jak się domek przeniesie wybieramy inną okolicę. wtedy otwieramy skrzynię domów (w dziale z zamieszkałymi chatkami) i ustawiamy w miejscu, które nam odpowiada. i tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 17:20   #3
Cay
Guest

Domyślnie

No tak, ale to jest całkowite przeniesienie wraz z majatkiem, a ja raczej chciałbym przeniesc tylko sima z kasą albo i bez ale bez domu
Np mam studentów ktorzy po skonczeniu studiow mogliby sie pojawic w mojej nowej okolicy a nie w tej gdzie studiowali...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 17:34   #4
jankol
Guest

Domyślnie

Ależ masz problem. :/ Stawiasz domek z rodzinką w nowej okolicy. Wchodzisz tam, bo gra musi zaktualizować informacje o miejscu zamieszkania simków. Wychodzisz do otoczenia, wyprowadzasz rodzinkę z domku, niszczysz domek i masz samą rodzinkę. ///Podobno jak wszystko się zdrabnia, człowiek lepiej rozumie///
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.05.2005, 19:29   #5
Mesmerize
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cay
No tak, ale to jest całkowite przeniesienie wraz z majatkiem, a ja raczej chciałbym przeniesc tylko sima z kasą albo i bez ale bez domu
Np mam studentów ktorzy po skonczeniu studiow mogliby sie pojawic w mojej nowej okolicy a nie w tej gdzie studiowali...
w okolicach uniwersyteckich moga przebywac tylko i wylacznie studenci.. a po zakonczeniu studiow sim staje sie doroslym, co oznacza, ze juz nie moze przebywac w kampusie... po tym jak sim zmieni przedzial wiekowy, i wsiadzie do taksowki laduje w skrzyni rodzin, czyli mozesz go umiescic w dowolnej okolicy i w dowolnym domu.

aha.. zebys sie nie zdziwil.. sim po studiach nie ma majatku ze studiow.. te pieniadze przepadaja. dorosly sim w skrzyni domow ma bodajze 20tys na koncie tak jak kazdy sim, ktorym zaczynasz nowa gre.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania