![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jak w temacie.
Nie moige nic na ten temat znalezc. A moze sie nie da? Jednnak pewnie jest jakis sposob. Chce przeniesc istniejacych simow np z Milowa do otoczenia ktore sam stworzylem zeby tam grali. Jak to zrobic? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ok - wprowadzasz sima do domu. następnie zapisujesz i wychodzisz. następnie przenosisz dom, w którym sim mieszka do skrzyni domów (taki domek ze strzałeczką, którym się wskazuje parcelę do przeniesienia). jak się domek przeniesie wybieramy inną okolicę. wtedy otwieramy skrzynię domów (w dziale z zamieszkałymi chatkami) i ustawiamy w miejscu, które nam odpowiada. i tyle. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No tak, ale to jest całkowite przeniesienie wraz z majatkiem, a ja raczej chciałbym przeniesc tylko sima z kasą albo i bez ale bez domu
![]() Np mam studentów ktorzy po skonczeniu studiow mogliby sie pojawic w mojej nowej okolicy a nie w tej gdzie studiowali... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ależ masz problem. :/ Stawiasz domek z rodzinką w nowej okolicy. Wchodzisz tam, bo gra musi zaktualizować informacje o miejscu zamieszkania simków. Wychodzisz do otoczenia, wyprowadzasz rodzinkę z domku, niszczysz domek i masz samą rodzinkę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
aha.. zebys sie nie zdziwil.. sim po studiach nie ma majatku ze studiow.. te pieniadze przepadaja. dorosly sim w skrzyni domow ma bodajze 20tys na koncie tak jak kazdy sim, ktorym zaczynasz nowa gre. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|