![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od niedawna podczas włanczania gry wyskakuje mi komunikat z Windowsa: Działanie programu zostalo zakłucone, gra zostanie wyłączona. :\ Lub cos w Tym stylu. I wtedy wywala mnie z gry. Ostatnio działo sie tak w trakcie gry a od wczoraj robi sie tak podczas wgrywania jej a dokladnie w momencie jak na dole pisze coś tam impletowanie chaosu czy jakoś tak.
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hello!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co prawda u mnie dzieje się podobnie (tylko przy uruchamianiu), ale przy większości prób uruchomienia gry, wszystko jest OK
Ps. Czasami skanuję cały dysk i program nic nie znajduje. Ps2. Skąd niby jest ten wirus? Ps3. Ja słyszałem, że to wina RAM-u w Windows XP |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Teraz sobie zmieniłam Ram i mój comp ma 378 Ram.Ts2 chodzi płynniutko ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Zobacz: Ja mam kartę graficzną NVIDIA GeForce 6600, procesory Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz (nie wiem, czemu są dwa - przynajmniej tak pisze w Menadżerze urządzeń - ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeżeli mi nie wierzysz ,że 128 Ram nie podołą to sproobuj z takimi parametrami (jak wcześniej podałam)jechac gra na compie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Widzi jako dwa, bo masz Intela z Hyper Threading, plus win xp, wtedy system twierdzi że ma się 2 procki=lepsza wydajność A co do przycinania, to raczej wina systemowa (stery, ustawienia itd.) Ja na starym Pentium4 2ghz, 512mb ram i Radeonie 9550XT(słabszy od 6600) na 1152x864, odświeżanie 85hz, max wygłdzanie i detale płynnie, przycina się tylko przy większej ilości obiektów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze: może to wina jakiegoś ściągniętego przez Ciebie dodatku? Może sprubuj opróżnić folder 'dawnloads' (żebyś wszystkiego nie straciła możesz pliki z tego katalogu gdzieś sobie przekopiować...). Ewentualnie jeszcze raz zainstalować grę. Ja kiedyś miałam podobny problem (tylko, że u mnie pojawiał się komunikat o niewłaściwym woluminie) i po re-instalce wszystko wróciło do normy. Ale to już ostateczność...
Po drugie: jak się ma mało ram-u to gra się tnie, ale działa. Wiem, bo sama mam bardzo mało ram-u (nie będe się chwalić ile ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Komunikat wynika ze stanu Windowsa, nie z powodu jakiejś częśći
![]() Prosiłbym o przestanie pisania breni w stylu: masz błąd? masz mało ramu ![]() Dla niedowiarków: Na komputerze; Pentium III 667mhz, 64mb (tak, 64mb nie błąd) i rivie tnt2 odpaliłem tę grę (Sims2) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|