![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cze mam problem z sokami.
Mam od niedawna The sims abrakadabra i niewiem jak sim może wypić sok np: z czarnego bzu? Pomóżcie! PS: proszę nie zamykać tego tematu dopóki nie znajdzie się odpowiedź! Plisssssssssssssssssssssssssss! PS2: Wiecie kiedy kópiłem balię w której można te soki wytwarzać to gnomy z ogródka pobiegły tam i zaczęły się kompać.Później chodziły tak jak by były pijane więc Balię musiałem wsadźić na drugie piętro które zrobiłem u Nowaków! HEHEHe!!!!!! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najpierw musisz kupic sobie "takie cos do przechowywania butelek z sokami"(znajdziesz to w rozne, a potem wszystkie- tak mi sie zdaje
![]() P.S. Przepraszam za niekonkretne okreslenia, ale ja tego nie uzywam ![]() ad. PS2. One zawsze tak robia... nic sie potem nie dzieje(przynajmniej u mnie) i nie musisz odstawiac bali na gore ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to była chyba nazwa winoroślowy barek winowy czy jakoś tak
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O dzięki wam!
A jakie są składniki do soku przez który sim jest duchem? |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
POt ropuch i jeszcze dwie rzeczy ale ich nie pamiętam.Jeżeli już jeden raz ten nektar 'uważyłeś' to powinien byc w księdze kucharskiej jak nie to wrzucaj pieniądze do automatycznej wróżki jak masz szczęście to powinna ci dać przepis.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
pot ropuchy + winogrona + winogrona i masz magiczny nektar - powinien być zielony
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale i tak dzięki! |
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
Witam !
@ppp - Jeżeli założyłeś wątek o piciu soku przez simów, to nie pytaj w nim o to, jak zrobić sok, przez który sim stanie się duchem. Założ nowy wątek i tam zadaj takie pytanie, choć najlepiej byłoby gdybyś troszkę poszukał. Dzięki założeniu nowego wątku, osoba, która będzie szukała informacji o soku, który czyni sima duchem, będzie miała ułatwione zadanie. Na forum będzie większy ład i porządek. Cytat:
Ponieważ temat zawarty w wątku został wyjaśniony, zamykam ![]() Pozdrawiam ! :cl: Ostatnio edytowane przez PeB : 25.04.2005 - 15:44 Powód: Dodatek |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|