Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.05.2005, 17:50   #1
.:WiLa:.
Guest

Post Mój Sim nie chce wstać!

Mój Sim,że tak powiem po ,,czymś" poszedł spać Simce nie chciało sie spac wiec poszła sie czymś zając. Chciałam, żeby sim wstał i dałam ,,obudź" ale on zaczął marudzić i dalej poszedł spać. Skreśliłam to okienko u góry, ale on dalej to samo I tak do teraz Okienko jest przekreślone, a on od czasu do czasu lekko sie podnosi i ,,mówi", że nie chce wstac Ale najdziwniejsze, że ma PEŁNĄ energie Jak go obudzić? :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.05.2005, 18:01   #2
Gagusia
Guest

Domyślnie

może to jakiś bład w grze ?? spróbuj wyjść z gry i jeszcze raz wejść :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.05.2005, 18:51   #3
kate15
Guest

Domyślnie

mialam tak samo :\ .......albo masz wyjscie z jego łozka czyms zastawione[szafa,stolik,krzeslo itp.] jak nie to wpisz kod moveobjects on i przesun łozko razem z nim gdzies gdzie jest duuzo miejsca wtedy wyjdzie z niego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 16:53   #4
Guest

Domyślnie

Nie jest niczym zastawione, a jak użyłam tego kodu to dalej zachowywał się jakby był w łożku, czyli marudził, że nie chce z niego wyjść ;( Energii ma na full, ale reszta spada, wiec może zareaguje jak bedzie musial iść do łazienki?? Ciekawe jak to jest umrzeć z lenistwa!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 17:17   #5
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał .:WiLa:.
Nie jest niczym zastawione, a jak użyłam tego kodu to dalej zachowywał się jakby był w łożku, czyli marudził, że nie chce z niego wyjść ;( Energii ma na full, ale reszta spada, wiec może zareaguje jak bedzie musial iść do łazienki?? Ciekawe jak to jest umrzeć z lenistwa!
Może po prostu go sprzedaj?? Wyjdziesz i wejdziesz do gry, to powinien być normalny... Możesz także go przeprowadzić... lub poprawic humor (nie wiem, czy podziała)...

Ostatnio edytowane przez lay : 08.05.2005 - 17:48
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 19:23   #6
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lid
Może po prostu go sprzedaj?? Wyjdziesz i wejdziesz do gry, to powinien być normalny...
Ale czy jak go nie sprzedam to na zawsze nie zniknie z rodziny?? Ale to jak wróce z powrotem do tej rodziny to sie pokaże? Bo myślałam, że jak sie ich kasuje w the Sims 2 to na zawsze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.05.2005, 21:41   #7
kate15
Guest

Domyślnie

napewno bedzie [ musi byc] , wpisujesz kod moveobjects on i bierzesz go i na pasek sprzedaży....dajesz save wychodzisz do otoczenia i spowrotem do domku ..i voila! stoi obok skrzynki na listy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2005, 09:44   #8
Guest

Domyślnie

Wieeeeeeeeelkie dzieki! :w00t: Jesteście super! Nie wiem co bym bez was zrobiła! Jeszcze raz dziex!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania