Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.05.2005, 00:11   #1
djsapi
Guest

Post Problem z Uruchomieniem Sims 2 :/

Moze zaczne tak... podczas instalacji The Sims 2 nie mam zadnych klopotow z serialem rmowniez nie jak i z crackiem takze nie problem pojawia sie gdy usiluje uruchomic gre pokazuje sie logo EA Game i po chwili gra sie wylacza pokazujac mi komunikat z bledem.... jezeli jest ktos kto moze mi pomoc bede bardzo wdzieczyny... :/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.05.2005, 06:04   #2
Hunter666
Guest

Domyślnie

A nasze forum będzie Ci wdzięczne jeżeli raczysz przeczytać jego regulamin i zrozumieć niestosowność swojego posta. TU NIE ROZMAWIAMY O NIELEGALNYCH WERSJACH GRY. Na tym kończymy nasz program i zapraszamy na kolejny odcinek z serii "Czytaj Regulamin".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 06:12   #3
Guralka
Guest

Domyślnie :p

Hunter jakiś przewrażliwiony jesteś Przeciez on (no dobra ) tylko napisała, że nie ma problemu z serialem i z crackeim też nie. Nie musi od razu mieć pirata

Chopie (no tak xD) a ty wogóle masz włożoną płytę do napędu? I jaki błąd? konkretnie. Nikt tutaj jasnowidzem nie jest. Chcesz konkretnej pomocy, to potrzebne są konkretne informacje.

Ostatnio edytowane przez Guralka : 11.05.2005 - 11:53
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 11:38   #4
Hunter666
Guest

Domyślnie

Droga Guralko ! Po pierwsze to jest facet bo pisze że jest "wdzięczny" a po drugie gdy pisałem z rana tego posta wyraźnie pisało w jeego poście że ZCRAKOWAŁ gre i mu nie działa także ja raczej nie jestem przewrażliwiony. Faktem jest że może nie mieć pirata, ale jak na razie wszystko wskazywało na to iż jest to nielegalna wersja gry:\ .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 13:05   #5
Cay
Guest

Domyślnie

z uporem maniaka będę powtarzał, że crackowanie jest wskazane w celu zwykłej oszczędności!!!
Na cholere używac płyt, które się po jakimś czasie po prostu zniszczą skoro po to jest crack aby temu zapobiec?
Chyba, że jesteście wszyscy milionerami
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 13:13   #6
Mesmerize
Guest

Domyślnie

nie crack, moj drogi, crack jak sama nazwa wskazuje sluzy do crackowania czyli lamania zabezpieczen programu.. nie mam racji? do "oszczednosci" moza uzywac obrazu plyty, mini discu, ale nie cracka, poza tym z crackiem nie bedzie dzialac budowanie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 13:13   #7
Pingwin
Guest

Domyślnie

obrazy płyt lub mini-obrazy płyt też służą oszczędności płyt CD a nie muszą odrazu wskazywać że ktoś ma pirata :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 13:19   #8
Cay
Guest

Domyślnie

Jak go zwał tak zwał, akurat w TS2 wyatarczy mini obraz ale w szeregu innych gier nie ma takiej opcji i rzeba stosowac inne .
Mam gry, wydane przez dustrybutorów, na których jest załączony crack i instrukcja jak go używać, czy to oznacza, ze ci dystrybutorzy sami sobie robią na złość?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 13:23   #9
Mesmerize
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cay
Jak go zwał tak zwał, akurat w TS2 wyatarczy mini obraz ale w szeregu innych gier nie ma takiej opcji i rzeba stosowac inne .
Mam gry, wydane przez dustrybutorów, na których jest załączony crack i instrukcja jak go używać, czy to oznacza, ze ci dystrybutorzy sami sobie robią na złość?
wiesz... na stadionie 10lecia tez sa "dystrybutorzy" i sie nie dziwie ze dolaczaja cracki.. a tak wogole to mozna wiedziec jaka gre zdobyles z crackiem? z ciekawosci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 14:10   #10
Hunter666
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cay
Orginalna gra z załączonym crackiem? Wybacz, ale pirima aprilis był miesiąc temu. No chyba że ta gra to jakiś "Saper" albo "Tetris" . Jakby był dołączony crack to każdy mógłby korzystać z gry na każdym kompie:\ . Poza tym ja sam korzystam z obrazu płyty, właśnie z "oszczędności", a obraz płyty to nie jest to co crack.

Ostatnio edytowane przez Hunter666 : 11.05.2005 - 14:13
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania