Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co fajniejsze?The sims gwiazda czy abrakadabra???
the sims abrakadabra 12 75.00%
The sims gwiazda 4 25.00%
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.07.2005, 09:48   #1
eusti
Guest

Question Tajemniczy ostatni składnik

To bardzo dziwne...wczesniej gdy miałam sims gwiazde i sims abrakadabra to ostatni najtrudniejszy składnik(czarna róża) przynosił mi Fan(taki facet co lazi za tobą jak jestes idolem i czasem przychodzi do twojego domu). Jak to zrobilam że tą rózę mi dal? to proste: miałam czar zamieniania w żabe i naciskałam na fana i brałam zeby zamienila go w zabe a on wtedy zostawiał różę i nagle znikał tak poprostu znikał...a teraz mam tylko zwykłe the sims i abrakadabra- z kąd wziąć różę??? :huha:

:\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\

,,Sonda na temat: co fajniejsze <sims abrakadabra> czy <sims gwiazda>''

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.07.2005, 11:26   #2
Velixica
Guest

Domyślnie Potrzebujesz dodatku Gwiazda

Róże przynosi ci tylko fan.Jak nie masz Gwiazdy to nie masz róż ani zaklęcia poprostu nawet ci się nie wyświetla w księdze czarów.Jeżeli chcesz tą róże musisz wgrać dodatek gwiazda.Gdzieś miałam taką stronke gdzie można ściągnąć róże ale już jej nie pamiętam...

Edit
http://www.aroundthesims.com/news/links_objects.html <--- Gdzieś wśród tych linków jest ta stronka na krórej są do ściągnięcia czarne róże.Trzeba tylko poszukać

Ostatnio edytowane przez Ogniste Serce : 23.07.2005 - 14:37

stare 23.07.2005, 13:09   #3
eusti
Guest

Post A moze ktos zna ta stronke z różą

No jesli tylko z gwiazdą top działa to w takim razie moze ktos ma inny pomysł z kad ta róze wytrzasnac i gdzie sciagnac

stare 25.07.2005, 17:11   #4
Caesum
Administrator

Reputacja: 100
Domyślnie

Cytat:
Napisał eusti
No jesli tylko z gwiazdą top działa to w takim razie moze ktos ma inny pomysł z kad ta róze wytrzasnac i gdzie sciagnac
grzybek... na sims kelsha.net jest taki grzybek który daje składniki i jeszcze magimony (mam nadzieję że pomogłem)
Caesum jest offline  
stare 26.07.2005, 11:22   #5
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Tak jak wcześniej wspomniano czarne róże można ściągnąć z neta, ale po co to wszystko skoro i tak nie ma się gwiazdy? Dzieki czarnym różom można stworzyć zaklecie pomagające gdy ma się dodatek ,,Gwiazda", ale gdy ma się tylko Abrakadabre, ten składnik jest całkowicie niepotrzebny

stare 28.07.2005, 11:15   #6
will11@vp
Guest

Excl Czy wy o tym nie wiecie ?!

Aby mieć ten składnik nie trzeba mieć '' Gwiazdy '' ani czegoś ściągać z internetu , ten składnik można wygrać od aptekarza Toda...ale do tego terzeba mieć farta! Oczywiście można go kupić , ale jest pytanie : Za ile ?! Czy wystarczy 40 magimonów (NIE!) a może 80 (NIE) !!!!!!!!! Żeby kupić czarnom różę trzeba zapłacić około 1000 magimonów!!!!!!!!!!!!

stare 28.07.2005, 13:20   #7
Guralka
Guest

Domyślnie

Nawet jeśli, to po jaką cholere go kupować, skoro czar i tak nie zadziała?

stare 28.07.2005, 18:25   #8
Aithieel
Guest

Domyślnie

A więc czarną różę pozostawiają fanatyczni wielbieciele w gwieździe.

stare 28.07.2005, 23:44   #9
Vera
Guest

Smile Niestety will

czarnej rózy nie da się kupic nawet za 50 000 mag. tylko wielbiciel ci ja przyniesie lub ściągniesz z internetu...

stare 31.07.2005, 07:45   #10
eusti
Guest

Wink Hm...??

Po co kupowac czarną róże jesli dzięki niej czar i tak nie szadziala skoro nie ma sie gwiazdy?!!

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania