|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co fajniejsze?The sims gwiazda czy abrakadabra??? | |||
the sims abrakadabra |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 75.00% |
The sims gwiazda |
4 | 25.00% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To bardzo dziwne...wczesniej gdy miałam sims gwiazde i sims abrakadabra to ostatni najtrudniejszy składnik(czarna róża) przynosił mi Fan(taki facet co lazi za tobą jak jestes idolem i czasem przychodzi do twojego domu). Jak to zrobilam że tą rózę mi dal? to proste: miałam czar zamieniania w żabe i naciskałam na fana i brałam zeby zamienila go w zabe a on wtedy zostawiał różę i nagle znikał tak poprostu znikał...a teraz mam tylko zwykłe the sims i abrakadabra- z kąd wziąć różę??? :huha:
:\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ :\ ,,Sonda na temat: co fajniejsze <sims abrakadabra> czy <sims gwiazda>'' |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Róże przynosi ci tylko fan.Jak nie masz Gwiazdy to nie masz róż ani zaklęcia poprostu nawet ci się nie wyświetla w księdze czarów.Jeżeli chcesz tą róże musisz wgrać dodatek gwiazda.Gdzieś miałam taką stronke gdzie można ściągnąć róże ale już jej nie pamiętam...
Edit http://www.aroundthesims.com/news/links_objects.html <--- Gdzieś wśród tych linków jest ta stronka na krórej są do ściągnięcia czarne róże.Trzeba tylko poszukać ![]() Ostatnio edytowane przez Ogniste Serce : 23.07.2005 - 14:37 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No jesli tylko z gwiazdą top działa to w takim razie moze ktos ma inny pomysł z kad ta róze wytrzasnac i gdzie sciagnac
![]() |
#4 | |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak jak wcześniej wspomniano czarne róże można ściągnąć z neta, ale po co to wszystko skoro i tak nie ma się gwiazdy? Dzieki czarnym różom można stworzyć zaklecie pomagające gdy ma się dodatek ,,Gwiazda", ale gdy ma się tylko Abrakadabre, ten składnik jest całkowicie niepotrzebny
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Aby mieć ten składnik nie trzeba mieć '' Gwiazdy '' ani czegoś ściągać z internetu , ten składnik można wygrać od aptekarza Toda...ale do tego terzeba mieć farta!
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nawet jeśli, to po jaką cholere go kupować, skoro czar i tak nie zadziała?
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A więc czarną różę pozostawiają fanatyczni wielbieciele w gwieździe.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
czarnej rózy nie da się kupic nawet za 50 000 mag. tylko wielbiciel ci ja przyniesie lub ściągniesz z internetu...
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Po co kupowac czarną róże jesli dzięki niej czar i tak nie szadziala skoro nie ma sie gwiazdy?!!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Tajemniczy gość | Nindë | The Sims 1: Rozszerzenia | 144 | 05.09.2004 18:54 |
Całkiem nowy składnik {całkiem inny] | Ryba 2 | The Sims 1: Rozszerzenia | 100 | 09.01.2004 18:10 |