![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam, mój sim ma teraz pragnienia: Awans, Sprzedać arcydzieło (malarskie), Sprzedać książkę czy jakoś tak, i zarobić 62 500$. Dodam, że ma on już 10 punktów kreatywności, namalował obraz, sprzedałem go 652$, i się nie zmieniło, zanim zarobię 62 500$ to sporo czasu minie, co do awansu - jak spełnię choć jedną aspirację to będę miał platynowy nastrój (dają kolejno pkt aspiracji: obraz: 6000, książka: 8000, 62 500$: 12 500. I teraz mam pytanie, co muszę zrobić aby namalować arcydzieło, lub napisac książkę, pisze ją już od kilku dni (tych w grze
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mam ten sam problem. Książke to już chyba pisze ze 2 tygodnie simowskie i jeszcze jej nie skończył. Napisał ktoś książkę do końca?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mi pisze książkę 2 ludzkie tygodnie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Może masz za mało kreatywności, i po 10 godzinach (simowych) napisał książką :yay: :clap2: . Tylko troszkę mu wszytskie wskaźniki pospadały, ale zaraz go wrzuce do maszynki, i będzie zdrów
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A jak długo maluje się obraz ;d ?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a książkę mi sim napisał dość szybko, pare simowych dni. później zadzwonił telefon i powiedziano, że się dobrze sprzedaje i dostałam jakieś 2000 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja się przyznam, że gram trochę nieuczciwie z trainerem no i miałam zawsze wszystko na maxa... no i książkę moja simka pisała dwa dni... a obraz zawsze da się namalować w jeden dzień
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No to świetnie, ja nic o pisaniu książki nie wiedziałam :\ Może ktoś napisać, jak taką książkę stworzyć?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |