![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tak, wiem że to jest przyklejone, ale mój problem sięga daleko głębiej...
Mam chyba wszystkim znany problem z instalacją TS2:NS, polegający na wyrzuceniu błędu podczas instalacji (lub w innym przypadku, co też się czasem u mnie zdarza: prośbie o włożenie czwartej płytki TS2, co czynię, wyświetleniu komunikatu: "kopiowanie plików z płytki TS2" z możliwością kliknięcia OK (wtedy wywala). A jak nie klikam okej, nic się nie dzieje). Zgodnie więc z waszymi radami, postanowiłem zainstalować patcha ze strony EA. Kiedy go włączam, wita mnie znajomy komunikat - proszę włożyć czwartą płytkę TS2. Co robię. I potem..."Kopiowanie plików z płytki TS2". I znów - jeśli klikam okej wywala mnie z update`a, a jeśli zaś nic nie robię...Nic się nie dzieje. Zostawiałem kompa na godzinę i nic. Błagam o pomoc. BTW: Witam serdecznie *_* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
po pierwsza.. odinstalowalas normalne simsy? instaluj od nowa: simsy - simsy na studiach.. gra sie sama zpatchuje..
aa... wiesz... problem z 4 plyta to znany problem z pierwszymi pirackimi kopiami simsow.. blad w obejsciu zabezpieczen. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co pomogło?
Odinstalowanie starych simsów, zainstalowanie patcha i dopiero NS. Może komuś to też pomoże. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|