![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dziwi mnie ten post bo przecież można samej zrobić sobie "Rodzinę" to się robi tak : Wchodzisz np.w Miłowo pozniej klikasz w tym całym "menu" na ikonę z ludkami i tam dodajesz rodzinę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moniak, hehehe. Wydaje mi sie, ze Efektywnej po prostu nie chce sie robic rodzinki, coz... Ja nie spotkalam sie z cala rodzina do sciagniecia. I tak, jak powiedziala moja poprzedniczka: zrob ja sama
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Saya przecież to logicznie proste,a to,że jej sie nie chce robić to jej problem.. rodzinke taka robi sie 5-10 minut.. ale jak ktos ma lenia no to.. NIECH SIE WEZMNIE DO ROBOTY
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A może ma jakiś problem. Ja np. weszłam do gry (wcześniej modziłam coś ze zmianą tła w tworzeniu rodziny) chcę zrobić rodzinę, ale nie widzę sima, który powinien stać na tym podeście! Na oślep się nie dało robić sima.
![]() Oooo proszę rodzina Adamsów w komplecie ![]() Ostatnio edytowane przez kartofelq : 23.06.2005 - 09:52 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() Nie mam żadnego problemu, po prostu znudziło mi się robienie rodzinek i zatapiam się w poszukiwaniu czegoś ( w tym przypadku jakiś wyczesanych rodzinek) co zaspokoi mój natarczywy głód ![]() Dzięki za rodzinę Adamsów, jak ktoś jeszcze znajdzie coś fajnego, to miłe widziane linki ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hmmm... w niektrócyh domkach do ściągniecia sa umieszczone rodziny... możesz poszukac sobie. Ale w tylko niewielu.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|