|
|
#2 |
|
Guest
|
Na początek kup smocze jajo u takiej wampirzycy w ABRAKADABROWIE. Później poczekaj aż urodzi się smok. Kiedy będziesz go często czesała on będzie gubił łuski które może pozbierać dziecko
================================================== ======= A muchomory...jest takie krzesło "GRZYB" no nie? Jak na nim usiądziesz raz czy kilka razy to sadzą się nowe...(sadzą czy pojawiają nie wiem) i też je zbierz ![]() To tyle proszę bardzo :* |
|
|
#3 |
|
Guest
|
no Albee twa odpowiedź przydała mi sie także wilekiedzięki ale jak dziecko może zdobyć pozostałe rzeczy???
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
smocze lzy moze zdobyc czesto laskotajac smoka, to wtedy MOZE pojawi sie wlasnie ten skladnik. Pyl wrozek mozna zdobyc z kuferka z zabawkami dla dzieci (taki rozowy), kazac im sie nim bawic. Inyych skladnikow dzieci nie zdobeda, bo ich nie potrzebuja . jesli o czyms zapomnialam, to pzrepraszam !!! |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Moja kolezanka na gg mowi ze dziecku potrzebne confetti Clowna
Ale mi sie wdaje ze dziecku wcale nie jest to potrzebne a tym bardziej nie wiem jak to zdobyc :\
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Grzyby można zdobyć siedząc na takim muchomorku i wtedy na działce pojawiają się grzybki ;-)
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Simuś, to już było mówione.
A dzieciom nie potrzeba Konfetti Klauna. |
|
|
#8 |
|
Guest
|
Wiadomo
Zreszta ja kiedys myslalam ze luski smoka trzeba zdobyc po glodowaniu i innych takich rzeczach by smok zdechl i mu sie wszystko zabierze :\ ja to mam pomysly
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Hmm...z tego co pamiętam (nie gram w stare simy od roku) to wynika że,dziecko musi mieć smoka i wiem że jakaś opcja była ...chyba przeczesz albo coś.Po kilku razach chyba sie uda.Pojawi się na ziemi łuska.
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
smocze łuski: kup smoka a potem go tylko wyczesuj
muchomory: rozpal ognisko i usiądź na krzesle pieczarce |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|