![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Na początek kup smocze jajo u takiej wampirzycy w ABRAKADABROWIE. Później poczekaj aż urodzi się smok. Kiedy będziesz go często czesała on będzie gubił łuski które może pozbierać dziecko
![]() ================================================== ======= A muchomory...jest takie krzesło "GRZYB" no nie? Jak na nim usiądziesz raz czy kilka razy to sadzą się nowe...(sadzą czy pojawiają nie wiem) i też je zbierz ![]() To tyle proszę bardzo :* |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no Albee twa odpowiedź przydała mi sie także wilekiedzięki ale jak dziecko może zdobyć pozostałe rzeczy???
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
smocze lzy moze zdobyc czesto laskotajac smoka, to wtedy MOZE pojawi sie wlasnie ten skladnik. Pyl wrozek mozna zdobyc z kuferka z zabawkami dla dzieci (taki rozowy), kazac im sie nim bawic. Inyych skladnikow dzieci nie zdobeda, bo ich nie potrzebuja . jesli o czyms zapomnialam, to pzrepraszam !!! |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moja kolezanka na gg mowi ze dziecku potrzebne confetti Clowna
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Grzyby można zdobyć siedząc na takim muchomorku i wtedy na działce pojawiają się grzybki ;-)
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Simuś, to już było mówione.
A dzieciom nie potrzeba Konfetti Klauna. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiadomo
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmm...z tego co pamiętam (nie gram w stare simy od roku) to wynika że,dziecko musi mieć smoka i wiem że jakaś opcja była ...chyba przeczesz albo coś.Po kilku razach chyba sie uda.Pojawi się na ziemi łuska.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
smocze łuski: kup smoka a potem go tylko wyczesuj
muchomory: rozpal ognisko i usiądź na krzesle pieczarce |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
jak zdobyć? | Simmaniaczka | The Sims 1: Rozszerzenia | 52 | 01.07.2005 18:07 |
Jak zdobyć te zadania????? kiedy one rosną w ogród | Natasza | The Sims 1: Rozszerzenia | 39 | 24.02.2005 13:45 |
Jak zdobyć jedną gwiazdkę ? | jarutek | The Sims 1: Rozszerzenia | 7 | 29.07.2003 23:22 |