![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niedawno stało mi się coś takiego: Ściągnełem sobie sklep, który był przeznaczony do otoczenia dla studentów. No, ale można było go postawić w zwykłym otoczeniu, więc go postawiłem. Pojechałem sobie tam rodzinką (2 dorosłych i 2 dziadków) kupuje, gram na tej parceli, aż nagle wyskakuje w rogu komunikat "Marysia ma wykłady za godzinę" Marysia jest staruszką! Więc po co jej wykłady! Nie zwróciłem na to mniejszej uwagi, ale po chwili wyskoczyło to samo i to na dodatek dla każdego! Dla dorosłych i dla dziadka! Myślę sobie: "No dobra! Kończe grać i wracam do otoczenia". Każe jechać simom wracać do domu, ładuje się rodzinka jak zwykle... No tak, ale ładuje się już godzinę! Zrestartowałem komputer, włączam grę, szukam mojego otoczenia, a tam guzik! Jest widok Otoczenia Studenckiego! Włączam je, łąduje się i wyskakuje: "Działanie programu zostało itp..." Na szczęście miałem kopię zapasową otoczenia, więc ją podmieniłem ze starą i jest ok. Ale chcę się dowiedzieć co się stało? Dlatego proszę o pomoc.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ten problem jest nietypowy, a więc i odpowiedź będzie dziwna. Hm.... dobrze że została kopia. I tym możesz sobie dziękować. Jednak... skoro to był sklep dla studentów (a oni tam weszli) można się domyśleć, że komputer wziął ich za staruszków (ale przecież komputer wszystko wie
![]() Ale i ze ściąganiem dodatków bywa różnie. Pewna znajoma ściągnęła sobie dodatek (łóżeczko dla dzieci). Wszystko było dobrze, ale po kilku godzinach grania, zaczęło się coś dziać. Do łóżeczka wchodzili dorośli by się przespać (bez używania jakich kolwiek innych dodatków prócz łóżeczka). Bez używania kodów, mieścili się tam. Gra zacinała się i wyskakiwało: "błąd przy aplickacji, zostanie zamknięty itd.itp." Też miała kopię otoczenia, podobnie jak Ty. No ale dalej wszystko działało. To był problem dodatku,. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
TO typowy błąd gry - niestety nie potrafie go wytłumaczyć.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|