![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wkładam pierwszą płytę z Gwiazdą, wpisuję kod seryjny, a potem pisze, że musi skopiować niektóre pliki z Balangi i mi każe włożyć płytę z Balangą. A ja mam tylko 4 w 1 i tam są zwykłe simsy, światowe zycie, balanga i randka. I jak wkładam to pisze, że to nieprawidłowa plyta. Czy to dlatego że mam 4 w 1 ? Czy balanga musi być na jednej płycie żeby zainstalować gwiazdę?
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witaj @Karolinka1993 !
Czy płyty, z których instalujesz rozszerzenia, są nabyte w sklepie i posiadają certyfikat (nadrukowany na płycie numer) ? |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak, kupowałam normalnie w sklepie simsy 4 w 1.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmm... szczerze mówiąc, jestem zdziwiony. Nie spotkałem się nigdy z rozszerzeniem do gry TheSims 4 in 1, które legalnie można nabyć w sklepie.
Rozszerzenia TheSims 4 in 1 (i inne kombinacje) są często spotykane w środowiskach pirackich (nielegalne kopiowanie płyt z naruszeniem prawa autorskiego). Działają one tylko i wyłącznie, jeżeli są instalowane same. Jeżeli ktoś chciałby zainstalować jakieś rozszerzenie, mając zainstalowane TheSims 4 in 1 musi się liczyć z porażką. Instalator nowego rozszerzenia będzie prosił (tak, jak w tym przypadku) o samą płytę z rozszerzeniem TheSims Balanga, a nie o płytę z mega kombinacją 4 in 1. Instalator nie jest w stanie wyszukać na płycie 4 in 1 wymaganych plików i dlatego instalacja się nie udaje. Jeżeli nabyłaś płytę w sklepie, to masz trzy rozwiązania problemu :
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Już OK, kupiłam wczorajBalangę na jednej płycie i wszystko działa teraz.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|