![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Haj! Możecie podac mi adres do DZIAŁAJĄCYCH patchów, hacków, czy jak to sie zwie, które powodują brak zazdrości i to ze mozna kochac i miec dzieci itd, z rodziną? (np. brat z siostrą), potrzebuje tego do historii swojego otocznia, a chce aby była ona realistyczna (charemy itd.). Przy okazji moze byc taki hack do zachodzenia nastolatków w ciąze ale tak aby nie chodzili nago, i do ciązy par homeoseksualnych. Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez Adi : 23.05.2005 - 16:32 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najlepsza strona z hackami do sims2 to www.Modthesims2.com tu znajdziesz wszystko meble jedzenie nowe zawody hacki i inne fajne rzeczy.Powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
znalazlem tam kilka al wszystkie niedziałały. do togo "zamawiam" teleportation paiting (taki obraz co przywołuje ludzi)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wszystkie te sprawy o których mówisz załatwia kod boolProp testingCheatsEnabled true, a jak ci zalezy zeby to nie byl kod to mozesz z modthesims2.com sciagnac InSIMenator
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak jest Karen89 ma rację InSIMenator to jest All-in-One ściągnij wersję OBJ, ma więcej możliwości. Sam musisz go obadać. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
wiem, znam go, ale jak sciagalem to wyskakiwaly jakies angielskie nazwy a studenci nie mogli chodzic na wyklady i zalatwiac tych wszystkich spraw co są jk na nich klikasz :/
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bo musisz sciągnąc wersję kompatybilną z Na Studiach.
to jest link do InSIMenatora KOMPATYBILNEGO z NS: http://www.insimenator.net/viewtopic.php?t=6 A tu do ciąży nastolatek: http://www.insimenator.net/viewtopic.php?t=115 Mam nadzieję, że ci pomogłam |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.Wpisujesz kod boolProp testingCheatsEnabled true 2.Klikasz na sima(+shift) i szukasz spawn 3.Klikasz na to i kliknij na Tobstone of Life and Death 4.klikasz bez wciśniętego shifta na nagrobek 5.Kliknij opcję Get Pregant i kliknij na imię "ojca" |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
U mnie ten kod nie dziala jak daje enter to wyskakuje mi error a sto razy sprawdzalam czy dobrze wpisalam i bylo zawsze dobrze a i tak mi wyskakuje error!!! ;(
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A na modthesims trzeba się rejestrować by pobierać?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|