![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hm, nie wiem, czy ktoś kiedyś miał taki problem, jeżeli nie, to proszę o odpowiedź! :1smutny:
Na początku, grając w simy, stosowałam kod boolProp i przerabiałam wiele rzeczy w SimPe. Kiedy odkryłam, że te kody spowalniają i psują grę, to zrezygnowałam. Nie robiłam nic w simPe i wyłączyłam boolPropa, tzn. kiedy klikałam na srzynkę, itp. , to wyświetlały mi się normalne funkcje. A tu nagle, dzisiaj, podczas grania, klikam moją simką na skrzynkę, i pojawiają się te boolProp-owe opcje. Warto wspomnieć, że tego dnia ściągnęłam wiele dodatków (różne meble). Czy to może mieć znaczenie? Jaki jest kod na wyłączenie boolProp-a? ![]() Jest jeszcze druga sprawa: Moja simka miała bardzo ubogą chatkę, nawet bez klozecika. Kiedy go kupiłam, ucieszyła się i "wypróbowała". Po zaspokojeniu potrzeby skasowałam przedmiot i kazałam simce iść spać. A ona, zamiast mnie słuchać, nie idzie spać, tylko płacze za sedesem! I do tego dostała -500 punktów aspiracji, a nie miała takiej obawy jak "skasowanie toalety". HELP! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Co do drugiej sprawy nie wiem ale chyba zawsze tak jest. Jka kupiłam łóżko i simka w nim spała a za chwilę przedałam to też cały czas myślała o tym łóżku :\
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o ten kod, to tak. Masz rację, ściąganie rzeczy z Internetu mogły spowodować jego włączenie. Wątpię, żeby dało się go wyłączyć, może jedynie poprzez usunięcie wadliwego dodatku. Ja miałam tak przez ściąganie domów z neta
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No cóż, i tak wszystko pousuwam, kiedy skończę FS i nadejdzie NIGHTLIFE! |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mój sim chciał rzeźbę ale miałam mało miejsca i wykazowałam jakąś rzeźbę i nagle utracił punkty apiracji. Tak czasami jest. Najlepiej nie usuwać rzeczy których kupilismy simom.
![]() Ps. Ja kiedyś miałam podobną sprawę tylko że z flirtem, sim nie chciał flirtować i straciłam punkty apsiracji choć w obawach w ogóle takiego czegoś nie miał.. :\ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Heh, dzięki, Nindë
![]() ![]() ![]() Czytajcie moje FS ;( |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|