![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie będe długo nadawać więc do rzeczy : potrzebuje do zrobienia domku nad morzem , strojów kąpielowych np. codzienne ubranie pareo i góra bikini to był tylko przykład potrzebuje, bielizne letnia , piżama , rozumiecie mnie chyba , te ubrania dla kobiety i mężczyzny . i jakies dwie fajne osóbki ,oczywiście opalone i piekne !
![]() A mam do was pytanie , jak tą sypialnie ściągnąć? ![]() jak jest upades czy jakos tak , to wejdzcie w 07-08.08.2005 i tam Justa podała taką fajna sypialnie ( kolor ZIELONY) , podam dokładny adres : http://sunairsims.enorth.com.cn/ Jeśli juz jestem przy dodatka to potrzebuje hamaku i objektów do domku nad morzem . Wszystkim Forumowiczom Którzy Mi Pomogli Serdecznie Dziękuje Za Pomoc ! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Za bielizną:
www.2-for-u.de.vu A co do sunair to trzeba bodajze kliknac albo najechac na jakis objekt,i tam po boku bedzie menu to trzeba kliknac jeszcze raz na to co chcemy pobrac |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wielkie Dzięki Smocze Oko !!!
Dzieki Za Pomoc Bruno !!! Ale się rozpisałeś ... Napewno coś z nich ściągne , już nawet mam kuchnie na oku... Dzięki , Chłopaki ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Kurde ja bym se posciagala te spoxowe rzeczy do TS2 ale mam za malo pamieci wirtualnej ;(
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja mam ledwo chodzace simsy bo sciagnałem 2652 pliki :/ No cóz nie umie sie bez tego rozstac :/ |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|