|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
jeśli masz 25 magimony to mozesz go kupić u wróżki ( no tej Mary) tylko że tam on się nazywa magicznym pyłem ale to tosamo. a co do domku nr 99 to ktoś zajrzał do folderu w The Sims i tam był domek nr 99 i nikt nie wie gdzie on jest
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chyba takie tematy były............
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mnie też dręczyło to pytanie (gdzie jest pył chochlików)!!!
Teraz to wiem !!!! już niedługo sobie kupie chałupke na uroczysku............... |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja juz mam dom na urczysku ale... ja tam non stom czaroje i nie wieadomo jakie coda robie a fasola nie rosnie a tak o niej marze a co jest w tym domku 99?
no a pozatym jak kogos zapraszam do siebie to nikt nie przychodzi ![]() a wogole na tym urczysku co jest takiego ciekawego !? |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wy chyba nie czytacie dokładnie tamatów... <_< Przecież wszystko jest wyjaśnione z domkiem nr 99... Catia w jednym z tamatów dokładnie wszytko opisała bo jest Simce udało się wejść na fasole i na tą działke nr 99. Nic specjalnego... <_< Wszyscy nieco się rozczarowali... No więc czytajcie dokładnie tematy bo tam wszystko jest!
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
nie nie widzalam zadnego tematu o domku nr 99 jak macie adres dokladny to podajcie
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Oto adres tego tematu: http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3248&st=60 - tam wszystko będzie
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Czytajcie tematy, czytajcie tematy i jeszcze raz czytajcie tematy!!!
Wszystko jest opisane w poprzednich tematach. A z tym domem 99 to chyba kit spójrzcie na screeny na http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3248&st=60 ![]() Pozrófka! |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEE fasola mi zaczela rosnac !
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|