![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć!! Mam problem... ;( A mianowicie po pierwsze to opowiem wam moja sytuację... Mam Sims2 i sims2 NS i instalowałem je dwa razy(pierwszym razem przy aktualizacji instalacja sie zaciąła i została przerwana z powodu blędu) więc usunąłem też zwykłe simsy(podstawowe), bo pomyslalem ze lepiej będzie zainstalowac wszystko od nowa... Następnym razem przy instalacji the sims2 zamiast w tym okienku po lewej stronie z ikona The Sims 2 była tam ikona the sims 2 na studiach... No to zainstalowałem same simsy i pomyslałem sobie:" Sprawdzę czy wszystko dobrze" No i kiedy wlączyłem i wszedlem do domu bylejakiej rodziny ...nie chciało mi sie włączyc okienko do wpisywania kodów... Usunąłem simsy i nie wiem co mam teraz poradzić...
HELP!!! Moze ktoś wie jak usunąć wpis simsów z rejestru albo cos na to poradzić?? PROSZĘ POMÓŻCIE!!;[;[;[;[;[; |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po 1. Powiedz jakie klawisze naciskałeś.
Po 2. To chyba nie jest wina wpisu z rejestru... Po 3. Oryginał czy pirat? Po 4. Powiedz powoli jeszcze raz wszystko ![]() Ostatnio edytowane przez Shadof-kun : 08.08.2005 - 11:51 |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hejka....dzięki że odpisałeś....już rozwiązałem problem z kodami... ale mam jeszcze jeden problem... jak usunąć simsy z rejestru żeby wszystko było na pewno dobrze?? Please pomóżcie |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja poprostu czyszczę jesrestry. Nie wiem jak nie można?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja mam oryginalne The Sims 2 i nie mogę wywołac okienka do wpisywania kodów :1smutny:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Już nie pamiętam o co w tym chodziło,to na innym forum.Chodzi o okienko do kodów.Wciśnij razem Ctrl+Shift+alt+C i coś sie miało stać juz nie pamiętam co....sorrry ale nie pamiętam...
PS:Wciśnij te klawisze jesloi tamte nie działają! |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wciśnic SHIFT + CTRL + C jednocześnie. Powinno zadziałać
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A mi się okienko otwiera po wciśnięciu Ctrl+Shift+C normalnie, bez jednoczesnego wciskania O_o
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
nie fajo :( | andonezja | The Sims 1: Rozszerzenia | 12 | 12.12.2003 16:21 |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |