Ten problem wynika pewnie z kolejnych błędów, które poczyniono podczas tworzenia gry, ale mam nadzieję, że wiecie jak się go pozbyć. Otóź, po uruchomieniu The Sims 2 i wejściu do rodzinki, komputer (ten w grze) wydaje niebieskie światło z siebie, które odbija się na ścianach i okolicznych przedmiotach. Takie światło wydaje włączony komputer w grze, ale jest on w rzeczywistości wyłączony. Gdy włączę go, a następnie wyłączę problem znika. Światło, które emitował komputer znika. Problem pojawia się na nowo, gdy wychodzę z The Sims 2 i uruchamiam ponownie grę. Wchodzę do rodzinki, a komputer (w grze) znów zachowuje się jak włączony (a jest jednak wyłączony). I tak cały czas od pierwszego uruchomienia gry, aż po dzień dzisiejszy. Czy ktoś potrafi mi pomóc i powiedzieć jak zlikwidować ten błąd na stałe? Z góry dziękuję!
TA WIADOMOŚĆ ZOSTAŁA NAPISANA ORYGINALNIE PRZEZ ESTENSEN
Wszelikie próby kopiowania, bądź przetwarzania tego tekstu i zawartych w nim informacji zakończą się niepowodzeniem, a wszelkie objawy złośliwości i nieuprzejmości ze strony nadawcy, zwrócą się przeciwko niemu.
UWAGA! Na pierwszą osobę, która pomoże mi zlikwidować problem czeka super nagroda-niespodzianka.