Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 25.08.2005, 22:29   #1
Estensen
Guest

ThumbsUp Kto pierwszy odpowie, zdobywa nagrodę! Ale najpierw pomóż!

Ten problem wynika pewnie z kolejnych błędów, które poczyniono podczas tworzenia gry, ale mam nadzieję, że wiecie jak się go pozbyć. Otóź, po uruchomieniu The Sims 2 i wejściu do rodzinki, komputer (ten w grze) wydaje niebieskie światło z siebie, które odbija się na ścianach i okolicznych przedmiotach. Takie światło wydaje włączony komputer w grze, ale jest on w rzeczywistości wyłączony. Gdy włączę go, a następnie wyłączę problem znika. Światło, które emitował komputer znika. Problem pojawia się na nowo, gdy wychodzę z The Sims 2 i uruchamiam ponownie grę. Wchodzę do rodzinki, a komputer (w grze) znów zachowuje się jak włączony (a jest jednak wyłączony). I tak cały czas od pierwszego uruchomienia gry, aż po dzień dzisiejszy. Czy ktoś potrafi mi pomóc i powiedzieć jak zlikwidować ten błąd na stałe? Z góry dziękuję!

TA WIADOMOŚĆ ZOSTAŁA NAPISANA ORYGINALNIE PRZEZ ESTENSEN
Wszelikie próby kopiowania, bądź przetwarzania tego tekstu i zawartych w nim informacji zakończą się niepowodzeniem, a wszelkie objawy złośliwości i nieuprzejmości ze strony nadawcy, zwrócą się przeciwko niemu.

UWAGA! Na pierwszą osobę, która pomoże mi zlikwidować problem czeka super nagroda-niespodzianka.

Ostatnio edytowane przez Estensen : 26.08.2005 - 12:39

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania