![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To jest tak: Simowie magiczni to są Simowie posiadający różdżkę, a niemagiczni to ci którzy ródżki nie posiadają!
![]() Ps. Mam nadzieję, że o to Ci chodziło ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale i tak z tym placeniem to roznie wychodzi...
![]()
#4 |
Guest
|
![]()
A różdżkę się kupuje czy się dostaje przy tworzeniu sima?
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A ,,abrakadabrowie" jest taki "Tajemniczy gość" klikasz na niego i sie pojawia:
Kup magiczną różdżkę - 50$ (oczywiście magimonów ![]() Może być troche inne ale to jest w tajemniczym gościu, ale dla JEDNEJ osoby jest też takie coś, że jak się wprowadzisz to pocztą przysyłają ci paczkę i tam w tej paczce jest jedna różdżka (weźmie ją ta, która wyjmuje) nastepne różdżki jak mowilam trzeba kupic u tego tajemniczego gosica ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
zalezy.....najpierw zalozmy sim1 wyciaga rozdzke i tylko to! podchodzi sim2 i wyciaga rozdzke....i tak moze byc;] no chyba ze sim1 od razu wyciagnie wszystko z pudla;]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
mi się udało stworzyć różdżkę (chociaż nie wiem jakim cudem) w tym kociołku. mój sim nie miał różdżki, podeszłam do tego kociołka co mi przyszedł w paczce i kliknęłam na niego a potem na "Ładuj różdżkę" no i mój sim coś tam zaczął majstrować i nagle trzyma w ręku różdżkę. a wcześniej na pewno jej nie miał!
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mógł mieć ja w schowku. Różdżke dostajesz od tajemniczego gościa lub ją od nirgo kupujesz. Bez niej nir mogłabyś otworzyć księgi zklęć.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
wiem ale właśnie oto chodzi
nie otworzyłam księgi zaklęć i nie wyjęłam różdżki z paczki i na 100% nie miałam jej w schowku. po prostu..... sim wyjął ją z tego kociołka. to zdatrzyło misię raz. dziwne...... :o ?????? |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście dziwne, bo ten kociołek tworzy i ładuje zaklęcia, a nie tworzy różdżki.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|