![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam mały problem! Jak mi się rodzą dzieci i mi dorastają to dziewczynki mają "ZAWSZE" krutkie włosy. Jak temu poradzić, żeby dziewczynki mi się rodziły np. z długimi włoskami. (Ja cały czas musze dzieci dawać żeby zmieniły wygląd) POMOCY! :1smutny:
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
niestety tak jest. dzieci zawsze maja te sama fryzurke. jedyne rozwiazanie to stworzyc rodzicow z fryzurami z neta, wtedy dzieci odziedzicza po nich |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niom, ten ktos ma racje. To sa geny. Moze sprobuj w "zrob nowa rodzinke" zrob ojca i matke z dlugimi wlosami. Nie wiem czy masz sims na studia? Bo tam sa dlugie fryzury dla mezczyznow
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
niom, olka ma racje. Sprobuj to !! i odpowiadaj czy dziala
![]() aha, jesli nawet TO (rodzice ->dlugie wlosy) nie zadziala to w tym przypadku IQ<100 ma racje. ALBO skopiuj dlugie wlosy z jednej ze stron sims np www.peggysims2.net lub www.sims2sisters.com ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tu nie chodzi o dlugie wlosy
jesli nawet wezmiesz dlugie ale z gry to wtedy nic nie zmienisz. dzieciaki nie dziedzicza fryzury tylko kolor. masz przyklad: kobieta z czerwonymi wlosami facet z jasnymi. jesli urodzi sie dziewczynka to bedzie miala czerwone (u mnie kaurat ma ciemne bo ten kto stworzyl dodatek 'zaczerwienil' wlosy dopiero nastolatce - patrz zdjecia) i fryzure po matce bo nie ma w grze czerwonych wlosow. jesli urodzi sie chlopiec to ma automatycznie fryz po ojcu Tu jest link z moich eksperymentow: Franek rodzice Franka Agata . ps. mezczyznow? ok..urcze.. ps2. moj nick to madziaq ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|