![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
heja! mam pytanie: moj sims chcial npisac opowiadanie czy cos takiego. Nacisnelam na komputer (simowy, oczywiscie
![]() ![]() Pomozcie! Jak mam to sprzedac?????? :con: :wacko: |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dobrze nie pamiętam, ale powinien zadzwonić po pewnym czasie telefon i on wtedy dostaję honorarium... Tak mi się wydaje, już nie pamietam
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hm... to się pojawia jak się kliknie na komputer... tak mi się wydaje. Coś w rodzaju 'sprzedaj powieść'. I jeszcze standardowe pytanie - masz jakieś dodatki z internetu?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
[Ale jak dlugo? 2 dni? Bo juz 2 dni minely :geek:
![]() ![]() Ja napisalam 2 opowiadania, bo myslalam ze cos sie stalo, i ani raz nie zadzwonil telefon. Niemam zadnego dodatku z netka. i patrzylam, nie ma nic na kompie takiego jak "sprzedaj..." ![]() Nikt nigdy nie napisal opowiadania?? :con: Ostatnio edytowane przez Lizzie8 : 02.10.2005 - 13:06 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Ja pisałem, ale to było dawno. Może masz jakieś błędy? Ale rak możliwości sprzedania opowiadania to nie jest chyba tak poważny błąd, ażeby odinstalować simsy. Tak mi się przynajmniej wydaje... No cóż. Życzę ci powodzenia i dalszych sukcesów w grze! OrZeCh
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
u mnie zaraz po komunikacie ze powiesc zostala skonczona, dzwoni telefon. od razu. sim wstajke od kompa, odbiera i pojawia sie nowy komunikat o tym ile sim zarobil.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nikt do mnie nie dzwoni ;(
CO mam robic? co sie stalo? :wacko: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |