![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem - kiedy wpisuję kod, w tym okienky z kodami, pojawiają mi się jakieś różne angielskie słówka, których nie jarzę... Co prawda kody działają, ale nigdy nie wiem, który już wpisałam...
A i szukam tematów, których nie znalazłam: Jak w grze zmienić kolory, wielkość zdjęć??? SKUTECZNY KOD NA BLIŹNIAKI!!! "twinzr2cute" nie działa :1smutny: , ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam - wpisałam kod, babka już była w ciąży, nie wyłączałam gry, czekam, rodzi się i... jedna dziewczynka.. ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Trzeba wejść do SimPe - Narzedzia - Neighborhood - Przeglądarka otoczeń. 2. Wybrać miejsce /Miłowo/Werona/Dziwnowo/ tam gdzie jest ta ciężarówka. 3.Zrobić backup, bo jak coś schrzanisz, to ci gra nie będzie działać. 4. Jak już masz kopię to wchodzisz w to otoczenie /polecenie Otwórz/. 5. Z lewej strony masz drzewo zasobów - szukasz zakładki Neighborhood Memory. Klikasz na to w lewym okienku potem w prawym okienku. 6. Na dole po lewej stronie otwierają ci się miniatury simów będących w grze. Szukasz swojej ciężarówki. Klikasz na nią. 7. W środkowym dolnym okienku masz różne wpisy - to wspomnienia sima. Ostatni wpis brzmi "[inviseble] Controller - Pregnacy" - klikasz! 8. W prawym dolnym okienku, na samym dole masz 16 liczbowy wpis w rodzaju "0034 0039 0040 0001". Pierwsze trzy kolumny 4-ro cyfrowe pomijamy. To albo genetyka albo symbol ojca czy coś. Natomiast ostatna kolumna wygląda tak - "0001" lub "0002" jedynka na końcu oznacza, że urodzi 1 dziecko, dwójka - bliźniaki. Jak masz jedynkę zmień na dwa. 9. Zapisz pakiet wyjdź z SimPE i czekaj na efekty. Jeśli wszystko zrobiłaś dobrze - będą bliźniaki. 10. Jak źle - podwiesi ci się gra, albo sim się zablokuje na cacy. 11. Jeśli gra chodzi niestabilnie przywracasz stan poprzedni z backupu i próbujesz jeszcze raz. Ostatnio edytowane przez Margierytka : 02.10.2005 - 11:44 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
w takim razie potrzebuję link do prawidłowej wersji SimPE. Bo wszystkie inne jakie dotąd ściągał są do d... wsadzić...
![]() Stała Czytelniczka Śledzika ![]() COOL ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Co osiągnęliście bez kodów? | [email protected] | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 72 | 29.11.2011 19:59 |
Problem z okienkiem do wpisywania kodów !!!! | misiuleczek | The Sims 2: Problemy z grą | 4 | 22.09.2005 12:09 |
Problem z wywołaniem okienka do wpisywania kodów po instalacji innego programu. | tinka | The Sims 2: Problemy z grą | 3 | 18.01.2005 16:33 |
Okienko do kodów | Lodówa | The Sims 2: Problemy z grą | 5 | 20.12.2004 09:02 |