|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Szukałam na Modthesims2, znalazłam plakaty, duży ekran, i kino (nie ściągałam, bo jest takie... małonaturalne ;( )
Nadal poszukuję między innymi: -maszynka do popkornu, może stać jako ozdoba -filmy do kina, np. fragment filmu "obcy", "troja" "garfield" "harry potter"... (po prostu fragmenty filmów, które były w kinach, znalazłam na modthesims2, ale to nie to co chciałam... A może ktoś napisze, jak to się robi..? byłabym wdzięczniejsza ![]() -ciemną tapetę, najlepiej całą czarną - Takie fotele, żeby wyglądało na zamykane, no, takie jak w kinach ![]() -jakieś metalowe lampki, takie żeby oświetlały duże plakaty (najlepiej niech będą w kącie między ścianą a sufitem) -może być jasno świecąca naklejka na ścianę "exit" -ciemnoczerowna podłoga, najlepiej dywan, ale żeby nie wyglądał na puszysty -małe shodki ciemnoczerwone, taka jaką podłogę chcę (wiecie, co mam na mysli?) -Coca cola, może być jako ozdoba -Duży napis z "kinem", np. Cinema City, (byleby pasowało do kina bo chcę na zewnątrz powiesić) -Migający napis np. Witamy! -takie tam rzeczy do kina -aha, i jeszcze gdzieś był przystanek autobusowy, nigdzie nie mogę go znaleść Za każdą odpowiedż dziękuję :* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tu duży ekran ,specjalnie do kina ---> http://www.modthesims2.com/showthrea...ght=television
Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|