![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witajcie!
Tworząc domy w większości stawiam je na fundamentach, dzięki temu lepiej się prezentują i są bardziej przestrzenne, chociażby poprzez zagospodarowanie piwnicy. I tak o to szczęśliwa z pomyślnego zainstalowania najnowszego dodatku zabieram się do tworzenia nowego domku dla mojej rodziny a tu niespodzianka, okazuje się, że nie wiem jak zbudować garaż na fundamentach aby miał połączenie z domem... Czyżby tylko ja jestem taka genialna, że nie mogę zbudować garażu na fundamentach czy nie jest to wogóle możliwe? A może jednak jest jakiś sposób? Czy muszę zapomnieć o połączeniu domu z garażem jeśli ten pierwszy jest na fundamentach? Kto ma sprytne rozwiązania i może - ewentulanie chce ![]() Radom typu: zbuduj dom na gruncie albo garaż bez połączenia z domem na wstępie grzecznie dziękuję aha i wiem jak zbudować zwyczajny garaż ![]() Kolejna sprawa, która mi doskwiera i nie pozwala spokojnie zasnąć - jestem właśnie w trakcie tworzenia samej siebie O rety!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo proszę o wszelką pomoc - to dla mnie naprawdę istotne. Dziękuję i pozdrawiam! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22400 - poradnik budowa garazu
A na drugie pytanie nie umiem odpowiedziec ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Karnacja? A czy kazda karnacja musi miec swoja nazwe? Wiekszosc ludzi mieszkajacych w Polsce sa biali. A ja np. jestem super biala, ale nie jestem albinosem (nie opala mnie w ogole itd.). Wiec to jest ten 1 typ skory, drugi to normalna biala, 3 to byc moze mulaci, byc moze opalona a 4 ludzie czarni.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Morze nie do tematu, ale niechce zakładaci drugiego.
Moje simy ciągle wyłarzom pszez dzwi gararzu i idom i idom i diom, asz w konicu dochodzom do dzwi domu, a majom w grarzu dzwi na dwur i do daomu a te jełopy wolom ciągle "dzwiami dla aut"!! help!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dziękuję BerQ - sposób niekonwencjonalny ale działa i to jest to!!!
![]() Natomiast co do karnacji to chciałabym wiedzieć jakie one były w założeniach twórców gry... |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hmm... Na moje oko pierwsza jest żółta lub blada, druga to opalona skóra, trzecia to dla mulatów, a czwarta dla murzynów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No ba! Estetyczne przecież...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |