Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.01.2006, 13:16   #1
margolcia
Guest

Post Moja rodzinka... zniknęła

Grałam sobie w moją rodzinkę po czym wyłączyłam gre i poszłam oglądać telewizor. Jakąś godzinke później włączyłam znowu gre, i zauważyłam że nie ma mojej rodziny-tak jakbym ją usunęła, a mój dom jest na sprzedaż. Czy mogę ją jakoś przywrócić? Może to wina dodatków z neta?(simsy mam orginalne)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2006, 13:37   #2
Robin
Guest

Excl

Cytat:
Napisał margolcia
Grałam sobie w moją rodzinkę po czym wyłączyłam gre i poszłam oglądać telewizor. Jakąś godzinke później włączyłam znowu gre, i zauważyłam że nie ma mojej rodziny-tak jakbym ją usunęła, a mój dom jest na sprzedaż. Czy mogę ją jakoś przywrócić? Może to wina dodatków z neta?(simsy mam orginalne)
a w SimPE ją masz??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 13:51   #3
margolcia
Guest

Domyślnie

Nie mam simpe, ale jak wpisuje kod boolprop testingcheatsenabled true to jak klikam na nagrobek, to jak jest taka opcja co można kogoś do domu wprowadzić i tam są moje simsy na tej "liście" a wszyscy co znali moich simsów nie mają ich w kontaktach. Moge sciągnąć simpe i zobaczyć bo bardzo mi zależy na tej rodzince
Ps. Ale jak klikam żeby ich wprowadzić to wyskakuje jakiś błąd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 14:04   #4
Robin
Guest

Sad

Cytat:
Napisał margolcia
Nie mam simpe, ale jak wpisuje kod boolprop testingcheatsenabled true to jak klikam na nagrobek, to jak jest taka opcja co można kogoś do domu wprowadzić i tam są moje simsy na tej "liście" a wszyscy co znali moich simsów nie mają ich w kontaktach. Moge sciągnąć simpe i zobaczyć bo bardzo mi zależy na tej rodzince
Ps. Ale jak klikam żeby ich wprowadzić to wyskakuje jakiś błąd.
to chyba oznacza że masz skuszoną rodzinkę, bo jak ja skusze sima i na tym nagrobku go wybiore to jest błąd. jeśli w simpe simy z twojej rodzinki będą na granatowym tle to koniec. wspólczuję ci. :1smutny: :1smutny: :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 14:09   #5
margolcia
Guest

Domyślnie

Troche nie rozumiem co to znaczy skuszone?
Może coś jeszcze można zrobić. Może ona jest w jakiś plikach? Mi na innych rodzinach nie zależy tylko na tej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 14:10   #6
Robin
Guest

Arrow

Cytat:
Napisał margolcia
Troche nie rozumiem co to znaczy skuszone?
Może coś jeszcze można zrobić. Może ona jest w jakiś plikach? Mi na innych rodzinach nie zależy tylko na tej
skuszone to znaczy że jest usunieta rodzina.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 16:41   #7
F. & G.
Guest

Domyślnie

Nie wiem , może nie mam racji , ale ja też często włączam gre i nie ma mojej rodziny ani domu.Gdy tak jest wyłanczam i za chwile włanczam mojego kompa iwszystko jest.Tylko raz tak miałem że rodzina po prostu znikła a gdy zrobiłem nową tamci przychodzili jak bezdomni
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2006, 18:03   #8
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

a moze nie zapisalas gry i wszystko przepadlo z tego powodu? No chyba ze w koszu rodzin tez jej nie ma...
Apostołka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2006, 19:15   #9
margolcia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał polcia
a moze nie zapisalas gry i wszystko przepadlo z tego powodu? No chyba ze w koszu rodzin tez jej nie ma...
w koszu też nie było, ale jakoś dzisiaj włączyłam gre i rodzinka znowu się pojawiła dziekuje wszystkim którzy chcieli mi pomóc
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania