Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.12.2005, 13:41   #1
Shada
Guest

Domyślnie Tekstury!!!

Mam problem z teksturami. Otóż w Miłowie - jak się jest w otoczeniu - tekstury wyglądają jak na najniższych detalach! Nie wiem czemu tak jest. Zawsze gram ze średnimi i w każdej innej miejscowości - w Dziwnowie i Weronie tekstury są normalne, a w Miłowie nie! Zrobiło mi się to jeszcze na długo przed wgraniem NS, a teraz to już też i kampus ma take same tekstury, a w innych miejscowościach nie!!! Jak mogę to zmienić, bo już próbowałem ustawić nawet na najwyższe tekstury, ale nic to nie dało!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.12.2005, 14:58   #2
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Może daj jakieś screeny tych tekstur? Nie bardzo wiem, o co ci chodzi...
Zresztą mało prawdopobobne wydaje mi się to, że w Miłowie masz gorzej, a w Dziwnowie i Weronie normalnie oO
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2005, 19:12   #3
Shada
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Vanillienné
Może daj jakieś screeny tych tekstur? Nie bardzo wiem, o co ci chodzi...
Zresztą mało prawdopobobne wydaje mi się to, że w Miłowie masz gorzej, a w Dziwnowie i Weronie normalnie oO
Nie dam zdjęć, bo nie potrafię ich zamieścić . Ale tekstury wyglądają po prostu jak by były ustawione na najniższe, ale tylko w otoczeniu. Jak wejdę na parcelę są już takie jakie mam ustawione - czyli średnie. A co do tego, że tylko w Miłowie to tylko tak było w Sims 2, bo ostatni wszedłem do Werony i tam też tak jest. Naprawdę nie wiem jaka jest przyczyna. Może dlatego, że jak reinstalowałem Sims 2 i wgrałem NS to nie ustawiłem tekstur zanim zainstalowałem dodatek . Naprwdę nie wiem o co w tym chodzi... :con:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania