Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.12.2005, 09:57   #1
Shadof-kun
Guest

Domyślnie Morderczy dom?

No właśnie. Szukałem takich tematów, próbowałem wszystkiego i nic nie działało. Simsy zawsze chodziły mi dobrze. Aż do dzisiaj rano. Ściągnąłem sobie domek z tego forum, instaluję, wszystko ładnie, pięknie, zrobiłem simkę, wprowadzam ją tam... I czekam, czekam, czekam... Zdenerwowany przełączam na pasek i pisze, że aplikacja zostanie zamknięta, ble ble ble. Próbowałem S2PCI i na czerwono zaznaczyło mi tylko moje kariery... A dodatki z dzisiaj wogule nie są zaznaczone. Czyli hacki to nie są.... Chyba. Mam nadzieję, że jakos mi pomożecie. Dom mi się bardzo podoba i nie chcę go usuwać... Jest inny sposób?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.12.2005, 10:01   #2
moniak1993
Guest

Domyślnie

A masz jakies dodatki sciagnente z netu??????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2005, 10:09   #3
Shadof-kun
Guest

Domyślnie

Trochę mam, ale już od dawna i zawsze mi dobrze działały.

ps. Ilość wykrzykników i znakow zapytania świadczy o mądrości osoby, bez urazy XD.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2005, 10:16   #4
moniak1993
Guest

Domyślnie

Jesli dobrze działały, no to moze ten domek jest wadliwy?! a czy tyllko w tym domku masz takie cos ze Ci sie gra zamyka czy w innych tez??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.12.2005, 10:20   #5
Shadof-kun
Guest

Domyślnie

Nie wiem, właśnie chciałem sprawdzić. Zaraz edytuje posta i napiszę. A w LotCatalog mi parę powtórzonych plików wyskoczyło.

EDIT:
Ale tamtego domku ściągniętego w programie nie ma. Ciekawe...

EDIT 2:
Inne domki działają dobrze. Dodatki, które się zainstalowały razem z domem też działają dobrze.

Ostatnio edytowane przez Shadof-kun : 09.12.2005 - 11:08
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2005, 12:51   #6
Terierek
Guest

Domyślnie

Obawiam się że nie masz wyboru i musisz ten domek odinstalować. Nie ma innej drogi.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2005, 19:57   #7
Róża
Guest

Smile

Cytat:
Napisał Shadof-kun
No właśnie. Szukałem takich tematów, próbowałem wszystkiego i nic nie działało. Simsy zawsze chodziły mi dobrze. Aż do dzisiaj rano. Ściągnąłem sobie domek z tego forum, instaluję, wszystko ładnie, pięknie, zrobiłem simkę, wprowadzam ją tam... I czekam, czekam, czekam... Zdenerwowany przełączam na pasek i pisze, że aplikacja zostanie zamknięta, ble ble ble. Próbowałem S2PCI i na czerwono zaznaczyło mi tylko moje kariery... A dodatki z dzisiaj wogule nie są zaznaczone. Czyli hacki to nie są.... Chyba. Mam nadzieję, że jakos mi pomożecie. Dom mi się bardzo podoba i nie chcę go usuwać... Jest inny sposób?
Ja raz ściągnęłam sobie domek jak miałam tylko TS2 i TS2NS i zainstalował się normalnie (nie wiem czemu) a później jak wchodziłam w grę to dał się postawić w otoczeniu ale później jak na niego kliknęłam, to gra przestawała działać. Ten domek najprawdopodobniej wymagał NŻ i dlatego niedziałał. Może w tym przypadku jest podobnie.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania