![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No właśnie. Szukałem takich tematów, próbowałem wszystkiego i nic nie działało. Simsy zawsze chodziły mi dobrze. Aż do dzisiaj rano. Ściągnąłem sobie domek z tego forum, instaluję, wszystko ładnie, pięknie, zrobiłem simkę, wprowadzam ją tam... I czekam, czekam, czekam... Zdenerwowany przełączam na pasek i pisze, że aplikacja zostanie zamknięta, ble ble ble. Próbowałem S2PCI i na czerwono zaznaczyło mi tylko moje kariery... A dodatki z dzisiaj wogule nie są zaznaczone. Czyli hacki to nie są.... Chyba. Mam nadzieję, że jakos mi pomożecie. Dom mi się bardzo podoba i nie chcę go usuwać... Jest inny sposób?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A masz jakies dodatki sciagnente z netu??????
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Trochę mam, ale już od dawna i zawsze mi dobrze działały.
ps. Ilość wykrzykników i znakow zapytania świadczy o mądrości osoby, bez urazy XD. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jesli dobrze działały, no to moze ten domek jest wadliwy?! a czy tyllko w tym domku masz takie cos ze Ci sie gra zamyka czy w innych tez??
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, właśnie chciałem sprawdzić. Zaraz edytuje posta i napiszę. A w LotCatalog mi parę powtórzonych plików wyskoczyło.
EDIT: Ale tamtego domku ściągniętego w programie nie ma. Ciekawe... EDIT 2: Inne domki działają dobrze. Dodatki, które się zainstalowały razem z domem też działają dobrze. Ostatnio edytowane przez Shadof-kun : 09.12.2005 - 11:08 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Obawiam się że nie masz wyboru i musisz ten domek odinstalować. Nie ma innej drogi.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |