![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.Mam problem sprawdzałem wymagania wszystkie z the sims 2 ale jedno nie pasuje.mam 256 ramu a trzeba mieć więcej a ja mam xp windows.Mam pytanie chce żeby można było normalnie grać.Czy musze dokupywać?jakie bedą tego skutki jeśli nie kupie?PLIS NIE KASUJCIE TEGO TEMATU TYLKO ODPOWIEDZCIE
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
osobiście radze Ci dokupic jeszcze te 256Mb i nie wyrywac włosów z głowy podaczas ładowania parcel. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a będą działały dodatki np. nocne życie bo planuje zakup własny biznes w marcu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Do dodatków to naprawdę radzę ram dokupic, chcesz eksperymentowac, probuj, ale gwarantuje, że tego już nie wytrzymasz
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moja kooleżanka tak miała. Same simsy 2 wczytywały jej się 30 minut nie licząc wchodzenia do otoczenia czy na parcele. Jak klikała na np. sztaluge to ok. minute czekała aż pokaże się głowa sima z dostępnymi reakcjami. Wszystko strasznie się cieło, a dla mnie ( osoby które płynniutko chodzą na największych detalach na duuużej parceli publicznej z mnóstwem simów) taka gra była bez sensu. Po godzinie grania mineło pół dnia simowego. Co to za gra? Ja bym radziła trochę się wykosztować i dokupić ramów.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
ej no ja mam 256 i cale mnustwo innych programow a gra chodzi mi calkiem dobrze. Wczytywanie wcale nie trwa pol dnia... Ja uwazam ze ci spokojnie starczy!! Moja kolezanka ma 256 i wszystkie te dodatki i tez jakos zyje. Ja tam nie widze problemu!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|