![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Kiedy próbuję ściągnąć jakieś włosy, ściągają mi się niektóre. Na miejscach niektórych pojawiają się zwykłe, proste, czarne włosy. Np. znalazłam takie fajne kucyki, ale zamiast tego jest fryzurka Maxisowska ;( . Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.
Aha, mam oryginalne Simsy!!! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jesteś pewna że ściągasz MESH?
A czy jak klikasz na daną fryzurkę to też jest stara maxisowska? |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A czy próbowałaś ściągać także inne fryzury prosto z jakiejś strony?
Czy tylko od simsów? |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bo jak napisała ▫Lily▫ - nie ściągasz meshy. Ściągając jakąś fryzurę obok musi być coś w stylu 'mesh' czy 'download mesh' i musisz to ściągnąć (później oczywiście do Downloads). Po ściągnięciu simki zrobionej przez sayę fryzury nie było ,bo do pliku sims2.pack meshe się nie pakują razem z simem. Trzeba ściągnąć osobno.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A ściągło mi się to: TO TO TO A to próbowałam i się nie chce wgrać: TO i jeszcze wiele, wiele innych, ale ne tamtych mi tak nie zależy jak właśnie na tych kucykach ![]() |
|
![]() |
#10 |
|
![]()
No i wszystko jasne. ;> Zauważ, że nad fryzurami, które udało Ci się ściągnąć jest napis 'mesh included in every zip file', co oznacza, że mesh znajduje się w każdym zipie z danym kolorem. W przypadku tej ostatniej fryzury (której nie udało Ci się ściągnąć) jest napisane 'Mesh Not Included - Download it at Guppy Sims', co oznacza, że meshy w zipach nie ma i musisz je ściągnąć samodzielnie z guppy sims.
![]() Dobra, znalazłam, jest tutaj. Kliknij na niebieski napis MESH pod fryzurą (obojętnie pod którym kolorem, byle były to te kucyki) i wgraj to do downloads. Później dopiero ściągnij fryzurę z SIMply elau. Jak widać po tym przypadku - trzeba po prostu czytać co do nas piszą. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|