![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ze strony : http://sims.kelsha.net/index.html ja ściągnąłem :
1.kryształy (wiecie te lewitacyjne itp.) 2.Składniki dla dzieci 3.Fasole po której można wchodzić 4.ten grzybek co muwicie że daje dziennie 10000 magimonów 5.Tą scene na której można robić sztuczki typu. Mumia i duchy 6.Arene walk Gdzie mam re wgrać????? ![]() Ps. Czy jak się przeprowadzę do Abrakadabrowa toje statułetki gwiazdorskie zniknom?? Acha jeszcze jedno zawsze jak miałem wszystkie simsy(zwykłe,światowe życie,balanga,randka,wakacje,zwierzaki,gwiazda) to działała mi muzyka typu w trybie kupowania w trybie życia lub budowania a teraz mi niedziała simsy wydają dzwięki i gadają i wogule muwią itp. ale muzyki niemaco mam robić?? Sorka ale jeszcze jedno więc jak robię zdięcie to wychodzi mi z całej gry i muszę jeszcze raz wchodzić do gry co mam robić??? Temat możecie zamknąć jak mi odpowiecie! |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Do .../GameData/Objects KPW? I chyba wiesz jak ściągać
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wszytkie wgrać do tego folderu czy niekture gdzie indziej??
Ps. W dziale Objects niemam takiego Kpw czy jakoś tak to jak w końcu?? Acha i jeszcze coś one są zapakowane Win zipem takie je wgrać?? |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Masz tutaj rozkład:
Skiny: ....\Maxis\The Sims\GameData\Skins Dodatki: ....\Maxis\The Sims\GameData\Objects Podłogi: ....\Maxis\The Sims\GameData\Floors Tapety: ....\Maxis\The Sims\GameData\Walls Dachy: ....Maxis\The Sims\GameData\Roofs Domy: ....\Maxis\The Sims\TemplateUserData\Houses KPW - to zapytanie czy kapujesz... |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Acha czyli wszystko co ściągnąłem to objectsy??
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak to co ściągnąłeś z Kelsha to same objectsy... Natępnym razem zajrzyj na www.thesims.pl - tam jest wytłumaczenie
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
CRAVEN ja bym bardziej proponowała to Downloads lub UserObjects.
.....Maxis/The Sims/Downloads .....Maxis/The Sims/GameData/UserObjects |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dobra dzięki a one będą teraz do kupienia??
I czy te umiejętności to on się nauczy?? A i jeszcze prosze odpowiedzcie na inne pytania?? ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dobra... Te rzeczy będę do kupienia w dziale: różne/wszystkie...
A umiejętności się nauczy. P.S. Jak masz tego grzybka co go ściągnąłes z Simsm Kelsha, to wtedy klikaj na max personality, max integrieds... I będziesz miał zapełnienoe wszystkie kwadraciki osobowosci, zaiteresowaniach, umiejętności... A max needs daje Ci najlepszy nastrój |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ale one są zapakowane tak zapakowane mam je tam do /gamedata/objects wrzucić??
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|