![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam problem z 2 kodami
pierwszy z boolProp TestingCheatsEnagled true wpisuje go, wszystko fajnie, ale gdy kliknę (z sziftem) na simie (lub przedmiocie) to się nie pojawiają te rożne opcje drugi z kodem twinr2cute nie wiem kiedy mam go wpisać, czy kiedy simka jest w ciąży, czy podczas seksu, czy w czasie porodu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
BoolProp... - moze źle wpisujesz litery, albo nie wpisujesz małych lub dużych... - pokombinuj z tymi małymi literami i duzymi.
twinzr2cute - ten kod działa jesli masz NOCNE ZYCIE wpisz go w czasie ciążt lub w czasie porodu i zobaczysz rezulatat jak dziecko sie urodzi. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam nocne życie i jak ostatnio wpisałam ten kod to urodziło 1 dziecko, wiec może potrzebny jest także dodatek Na studiach, którego nie mam?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Edit : Moze sobie sciagnij ten hack : http://modthesims2.com/showthread.p...hlight=triplets - wtedy simka bedzie mogła mieć nawet trojaczki albo i wiecej ^^ Ostatnio edytowane przez moniak1993 : 06.01.2006 - 21:13 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
...czemu ci ten pierwszy nie działa? Bo źle go piszesz!
boolProp testingCheatsEnabled true. A jeśli pisałaś tak jak wyżej, to Ci powiem, że on działa (chyba) tylko w NS. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Małe sprostowanie
Kod boolProp testingCheatsEnabled true działa także w grze bez dodatków. Wiem, bo go na długo przed Studiami i Nocnym Życiem go używałam. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
...chyba, mi bez dodatku NS nie działał :con: .
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|