![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiec prosilabym o adres strony, z ktorej moge sciagnac lustro do zwiekszanaia ilosci kłódek i okienek (chodzi mi o ta sama czynnosc, ktora wykonuje gra po ukonczonym 2,3 itd roku studiow ) A mozna je kupic w nagrodach za punkty aspiracji. Pamietam bo mialam ten przedmiot ale zrobilam formata i wszystko poszło ...
PS: Wydawało mi sie ze bylo to na mod the sims2 ale szukam juz chyba ponad 2 godziny i nic :/ Dzieki za pomoc :* |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wiem, że już wiele osób ma dosyć tego typu tekstów, ale dodam. Jeśli się posiada dodatek eNeS, to w trakcie studiów (koło 3 roku) pojawia się możliwość zaznaczania kłudką chyba dwa pragnienia. To nie to samo, wiem, ale na całę żyćko (sima). Chciałam wpisać w wyszukawarkę modthesims2, ale skoro szukałaś 2h, to wydaje mi się, że moje szukanie nie miałoby jakiegokolwiek sensu.
Efc. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no ok, ale jezeli gram simem, ktory nie moze isc na uniwersytet bo jest za stary to co wtedy ?
zgadza sie szukalam, ale nie wiem pod jaka nazwa mam to szukac, a pozatym nie jestem perfekcyjna w jezyku angielskim i nie rozumiem wszystkiego co pisze w konkretnym temacie i moglam cos przeoczyc . BTW podkreslilam ze nie jestem pewna czy to bylo na mod the sims2 czy na jakiejs innej stronce... ![]() Ale dzieki za checi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|