Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.01.2006, 16:18   #1
laura
Guest

Question Problem z dodatkami

Mam problem z nowymi karierami dla simów. Umieszczam je w folderze EA Games/The Sims 2/Downloads/Carrers ale to nie działa! Podobnie jest z ciuchami (niektóre wchodzą a niektóre nie-to dziwne) i kolczykami. Z tego co wiem to je trzeba też rozpakować do folderu Downloads ale nie wiem gdzie potem simka może ja ,,założyć''. Nie wiem czy ma jakiś wpływ na to wszystko fakt, że mam podstawową wersję The Sims 2 (bez żadnych dodatków: Na Studiach czy też Nocne Życie).
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.01.2006, 22:55   #2
Melinda
Guest

Domyślnie

Kariery lauro dzielimy na - kariery których opisy czytasz na stronie z której ściągasz, tak żeby potem nie mieć problemów z nie działającymi karierami,niektóre są tylko do university, nightlife, a inne dla tych którzy mają tylko sims 2 - oraz na takie które nigdy nie zostały prawidłowo zrobione i dlatego trzeba je wyrzucić z gry. :laugh:

Biżuteria będzie w akcesoriach, niektóre rzeczy są robione jako maski.

Słonko, a masz w ogóle CEP ? http://modthesims2.com/showthread.php?t=92541

Cytat:
niektóre wchodzą a niektóre nie-to dziwne
Czy ściągasz do ubrań meshe (czyli kształty) ?
Akcesoria również wymagają ściagnięcia odpowiednich meshy.

Cytat:
Nie wiem czy ma jakiś wpływ na to wszystko fakt, że mam podstawową wersję The Sims 2
Nie ściągaj tych rzeczy które przeznaczone są dla university i nightlife i będzie cacy 8)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.01.2006, 08:35   #3
Swan
Guest

Domyślnie

Careers zazwyczaj się doczepia jako "haczyk" do domków ale skoro ściągasz sama to inna sprawa.Zapewne ściągasz je z MOD THE SIMS 2 a więc tam przy wielu Karierach jest napis "TESTERS WANTED" czyli poszukiwani testerzy. Tak jak mówiła Melinda czasami Kariera jest zrobiona po prostu niekompatybilnie z grą i Święty Boże nie pomoże a co do reszty to również zgadzam się z melindą
PS. A tak na przyszłość złotko http://www.forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=69 ^.~
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania