Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.01.2006, 15:30   #1
UnknowN
Guest

Domyślnie Skrzynka na listy - Simowie nie chcą płacić.

Czesc.
Więc, Skrzynka na listy mi nie działa. Jak to możliwe?! A jednak. Jak klikam "Weź pocztę" Simowie podchodzą do skrzynki i nic nie robią. Poprostu okienko znika. Olewałem to, ale teraz zagrozili mi komornikiem. I co teraz?? I nie mówcie mi nic o przeprowadzcce czy wrzucaniu parceli do kosza i z powrotem, bo mam już 7 przyjaciół z Miłowa!!
Help ;(
UN
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.01.2006, 18:31   #2
marcysia14
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał UnknowN
Czesc.
Więc, Skrzynka na listy mi nie działa. Jak to możliwe?! A jednak. Jak klikam "Weź pocztę" Simowie podchodzą do skrzynki i nic nie robią. Poprostu okienko znika. Olewałem to, ale teraz zagrozili mi komornikiem. I co teraz?? I nie mówcie mi nic o przeprowadzcce czy wrzucaniu parceli do kosza i z powrotem, bo mam już 7 przyjaciół z Miłowa!!
Help ;(
UN

Moim zdaniem, powinnaś/neś wyłączyć wolną wolę, potem wcisnąć shift+ctrl+c
wpisać move_objects on i skrzynke postawić w takim miejscu, aby nic obok niej nie stało. Może poprostu simowi "coś się chce" i zakłuca mu to normalne funkcjonowanie Także zrób tak jak mówiłam, a jak nie zadziała to trudno
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 18:52   #3
UnknowN
Guest

Domyślnie

Taaa... z przestawianem prubowałem. I żle podałaś kod. Nie te simy... moveObjects on . A co do wolnej woli... Hmmm... Czyżby z 10 razy właśnie wtedy im się coś zachciało i mnie o tym nie poinformowali?? Sory. Imposible. (Niemożliwe). Trochę już siedzie w tej grze i to nie jest taki zwykły problemik...

UN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 19:04   #4
marcysia14
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał UnknowN
Taaa... z przestawianem prubowałem. I żle podałaś kod. Nie te simy... moveObjects on . A co do wolnej woli... Hmmm... Czyżby z 10 razy właśnie wtedy im się coś zachciało i mnie o tym nie poinformowali?? Sory. Imposible. (Niemożliwe). Trochę już siedzie w tej grze i to nie jest taki zwykły problemik...

UN
Ja wpisuje move_objects on i mi dziala To w takim razie nie wiem... Mnie też się tak czasami dzieje z jakimś przedmiotem ale jak go przestawie to działa. Czasami jak jestem w domu i klikne na skrzynke to też nie chcą iść... Wtedy klikam gdzieś obok drzwi wyjściowych: podejdź tu a potem obok skrzynki i jak ten sim już tam jest to dopier klikam "weź pocztę".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 22:48   #5
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał UnknowN
I nie mówcie mi nic o przeprowadzcce czy wrzucaniu parceli do kosza i z powrotem, bo mam już 7 przyjaciół z Miłowa!!
Help ;(
UN
Przeciez jesli nie przenosisz ich do innej okolicy to nie traca kontaktow z sasiadami Ja czesto przenosze simow. Zwlaszcza z mniejszego do wiekszego domku i jakos nie traca przyjaciol
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 23:28   #6
UnknowN
Guest

Domyślnie

Lea, ja nigdy nie próbowałem... Ale sprawdzimy... Wiele miałem z moją rodzinką kłopotów, ale w większości były to choroby "uleczalne" bez antybiotyków w stylu przeprowadzki, albo trika z koszem parceli. Tym razem jednak to nie jest zwykły katar, więc trzeba się udać do lekarza po receptę na coś silniejszego. We'll see(zobaczy się)...
UN
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania