![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czesc.
Więc, Skrzynka na listy mi nie działa. Jak to możliwe?! A jednak. Jak klikam "Weź pocztę" Simowie podchodzą do skrzynki i nic nie robią. Poprostu okienko znika. Olewałem to, ale teraz zagrozili mi komornikiem. I co teraz?? I nie mówcie mi nic o przeprowadzcce czy wrzucaniu parceli do kosza i z powrotem, bo mam już 7 przyjaciół z Miłowa!! Help ;( UN |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moim zdaniem, powinnaś/neś wyłączyć wolną wolę, potem wcisnąć shift+ctrl+c wpisać move_objects on i skrzynke postawić w takim miejscu, aby nic obok niej nie stało. Może poprostu simowi "coś się chce" i zakłuca mu to normalne funkcjonowanie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Taaa... z przestawianem prubowałem. I żle podałaś kod. Nie te simy... moveObjects on
![]() UN |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Lea, ja nigdy nie próbowałem... Ale sprawdzimy... Wiele miałem z moją rodzinką kłopotów, ale w większości były to choroby "uleczalne" bez antybiotyków w stylu przeprowadzki, albo trika z koszem parceli. Tym razem jednak to nie jest zwykły katar, więc trzeba się udać do lekarza po receptę na coś silniejszego. We'll see(zobaczy się)...
UN |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|