|
|
#1 |
|
Guest
|
Jak szybko bezhackowo i bezkodowo pozbyć sie dziecka tego małego co rośnie po noworodku.Bo ja go głodze i wszytsko a opieka dalej nie przychodzi.Wkurza mnie on bo jest to dziecko Niny a ja chce żeby ona była wolna w końcu ma pragnienie romansowania.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Z tym głodzeniem to musisz dosyć długo przeczekać, aż dzieciakowi coś się stanie.
P.S. - Rzecz jasna, możesz też spróbować zamurować bachora i zapomnieć o nim na jakiś czas x) |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nie pozwalaj mu isć do szkoły, po pewnym czasie przyniesie ocenę poniżej 2 i zostanie zabrany.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ale to jest jeszcze ten co sie go uczy chozić,mówić i tak dalej
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ja budowalam gdzies na dzialce "budynek" o wielkosci 2x2 i wsadzałam tam dzieciaka, a simka zyła sobie jakby nigdy nic
w końcu dzieciakowi zabrakło jedzenia, higieny itp i przyszła opieka społeczna i go zabrała **alez jestem okrutna xd |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Albo mozesz go zostawic. Pojdz gdzies, np. do pracy, i zostaw dziecko same. przyjedzie i wezmie dziecko ci ludzie z opieki spol. i masz problem z glowy!...zreszta tak mi sie stalo
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
musisz go glodowac nie posylac do szkoly zostawiac go samego w domu nie kierowac nim
tak mysle
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ehh.. ludzie ludzie nauczcie sie czytać dokładnie tematy... Przecież filip napisał że to jest małe dziecko a nie dziecko! Poza tym jak masz dzieciaka to nie można go zostawić samego w domu bo wyskakuje okienko że "Nie moge zostawić maleństwa samego w domu bla bla bla..." Spróbój zrobić tak: Wyjmij dzieciaka z kojca (to to gdzie śpi) nie zajmuj sie nim tylko jak wyskoczy to okienko " Jak możesz głodzić dziecko bla bla.." to daj mu butelkę. Jak bedzie chciało spać to nie wkładaj go do kojca tylko niech zaśnie na podłodze. Po jakimś czasie przyjdzie opieka.
Mam nadzieję że pomogłam
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja sobie robię osobną parcelkę na której robię parę ładnych osób i pomniejszam do rozmiaru dzieci - umieszczam z jednym dorosłym na parcelce, mieszkają sobie, aż w końcu przychodzi opieka i mi je zabiera. W ten sposób zawsze mam ładne dzieci z opieki
![]() Ja tam zawsze daję pracę obydwum osobom, wychodzą do pracy i zaraz jest, że "Dziecko to dziecko i nie może opiekować się dzieciem" - musi byc jedno dziecię w wieku "Dziecka" i zabierają dziecinę :d |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|