Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.01.2006, 13:01   #1
filipw3
Guest

Domyślnie Głupi bachor-Jak sie go pozbyć?

Jak szybko bezhackowo i bezkodowo pozbyć sie dziecka tego małego co rośnie po noworodku.Bo ja go głodze i wszytsko a opieka dalej nie przychodzi.Wkurza mnie on bo jest to dziecko Niny a ja chce żeby ona była wolna w końcu ma pragnienie romansowania.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.01.2006, 13:49   #2
Caduc4
Guest

Domyślnie

Z tym głodzeniem to musisz dosyć długo przeczekać, aż dzieciakowi coś się stanie.

P.S. - Rzecz jasna, możesz też spróbować zamurować bachora i zapomnieć o nim na jakiś czas x)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 15:56   #3
arek_91
Guest

Domyślnie

Nie pozwalaj mu isć do szkoły, po pewnym czasie przyniesie ocenę poniżej 2 i zostanie zabrany.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 16:06   #4
filipw3
Guest

Domyślnie

ale to jest jeszcze ten co sie go uczy chozić,mówić i tak dalej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 17:23   #5
orchidée
Guest

Domyślnie

ja budowalam gdzies na dzialce "budynek" o wielkosci 2x2 i wsadzałam tam dzieciaka, a simka zyła sobie jakby nigdy nic
w końcu dzieciakowi zabrakło jedzenia, higieny itp i przyszła opieka społeczna i go zabrała
**alez jestem okrutna xd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.01.2006, 17:34   #6
szabatka2
Guest

Cool Zostaw je!

Albo mozesz go zostawic. Pojdz gdzies, np. do pracy, i zostaw dziecko same. przyjedzie i wezmie dziecko ci ludzie z opieki spol. i masz problem z glowy!...zreszta tak mi sie stalo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.01.2006, 19:02   #7
karolina5
Guest

Domyślnie ja wiem

musisz go glodowac nie posylac do szkoly zostawiac go samego w domu nie kierowac nim tak mysle
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 12:49   #8
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Ehh.. ludzie ludzie nauczcie sie czytać dokładnie tematy... Przecież filip napisał że to jest małe dziecko a nie dziecko! Poza tym jak masz dzieciaka to nie można go zostawić samego w domu bo wyskakuje okienko że "Nie moge zostawić maleństwa samego w domu bla bla bla..." Spróbój zrobić tak: Wyjmij dzieciaka z kojca (to to gdzie śpi) nie zajmuj sie nim tylko jak wyskoczy to okienko " Jak możesz głodzić dziecko bla bla.." to daj mu butelkę. Jak bedzie chciało spać to nie wkładaj go do kojca tylko niech zaśnie na podłodze. Po jakimś czasie przyjdzie opieka. Mam nadzieję że pomogłam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 13:30   #9
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał AleX
Wyjmij dzieciaka z kojca (to to gdzie śpi) nie zajmuj sie nim tylko jak wyskoczy to okienko " Jak możesz głodzić dziecko bla bla.." to daj mu butelkę.
Po co ma dawać jeść dzieciakowi, którego ma wziąć opieka? Jeśli nie będzie go karmić powinni przyjść wcześniej, a chyba o to chodzi.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.01.2006, 13:44   #10
Cocaine
Guest

Domyślnie

Ja sobie robię osobną parcelkę na której robię parę ładnych osób i pomniejszam do rozmiaru dzieci - umieszczam z jednym dorosłym na parcelce, mieszkają sobie, aż w końcu przychodzi opieka i mi je zabiera. W ten sposób zawsze mam ładne dzieci z opieki

Ja tam zawsze daję pracę obydwum osobom, wychodzą do pracy i zaraz jest, że "Dziecko to dziecko i nie może opiekować się dzieciem" - musi byc jedno dziecię w wieku "Dziecka" i zabierają dziecinę :d
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania