![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Pamiętacie swoje pierwsze rodzinki? Ja tak! To była simka płci żeńskiej. Nazywała się Ania- bo nie miałam innego pomysłu, a jej nazwisko to Shunai- z bajki chyba "Shuricken School". Miała wszystko maxisowe, bo dopiero za pół roku nauczyłam się sćiągać dodatki w formacie package
![]() A wy pamiętacie swoje pierwsze rodzinki? Możecie dawać foty ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak dawno to było, że nie mogę sobie przypomnieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Oł Maj Gad... Moja pierwsza rodzina... To było cooś... xD Nie wiem dlaczego, ale akurat tą rodzinę pamiętam. Dziadek, babcia, matka, córka nastolatka, córka dziecko, córka małe dziecko. I przy wpisywaniu nazwiska wcisnął mi się niechcący Caps i w rezultacie dziadek otrzymał imię: WŁADYSŁAW, bo wtedy nie wiedziałam, jak wyłączyć Capsa. Reszty imion nie pamiętam. Ale za to kojarzę, że matka była maskotką sportową, zakochała się w kumplu po fachu i odeszła od rodziny. A dalsze losy nieznane, bo rodzinka mi się znudziła.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja nie pamiętam, ale napewno to była samotna kobieta..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Moja pierwsza rodzina, tak jak rodzinka Olusi wszystko miała maxisowe. Dorosła babka w blond włosach i tej zielonej sukience, jej córka - nastolatka w brązowym długim kucyku i w spódniczce i bluzce na ramię i ojciec, którego już nie pamiętam.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja pierwsza rodzinka to było małżeństwo z małym dzieckiem. Jedyne, co w niej pamiętam to to, że dziecko miało na imię Piotruś, miało tą maskę lwa i chyba było blondynem. Imion rodziców nie pamiętam, ale wiem dobrze, że ojciec miał makijaż :laugh: i też był blondynem. Mieli wszystko maxisowskie, dom w Weronie, taki duży. Grałam nią do czasu aż Piotruś stał się dzieckiem szkolnym. Ogólnie fajnie się nią grało, bo to były te pierwsze moje odkrywania The Sims 2 :shifty: Nie mam zdjęć, bo gra była kilka razy instalowana na nowo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Pierwsza rodzinka?Oj,pamiętam,pamiętam.Była to singielka,płci żeńskiej.Imienia nie pamiętam.Pierwsza,którą samodzielnie stworzyłam,cóż to było za odkrycie.Oczywiście wszystko maxisowskie.Zielona bluzka z kwiatkiem i zielone spodnie...Ach!Cóż to było za odkrycie!;-)
P.S.Jestem nowa.Tzn.Forum czytam od ponad roku,ale dopiero teraz się odzywam.Tak jakoś... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Moja pierwsza rodzinka to była samotna kobieta z małym dzieckiem płci żeńskiej. Z tego co pamiętam to ta dorosła miała aspiracje rodziny. Tą rodzinkę akurat najlepiej pamiętam, bo jakaś wredna baba z rodziny jutrzenka (imienia nie pamiętam) najzwyczajniej zabrała mi dzieciaka! Potem miałam parę formatów i bye bye rodzinko...
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
ciekawe wasze rodzinki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |