![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
wszystkie są super ;]
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Piękne! A te ich oczy! Takie realistyczne
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Całkiem ładne
![]()
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak dla Mnie najładniesze są Hantaru I Angela
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
[FONT=Verdana]Jak na początek to simki bardzo mi się podobają
![]() Oceny : Lucy 15,5/20 - całkiem ładna , ale (moim zdaniem) nos i żuchwa Ci nie wyszły Hutaru 20/20 - cudna wygląda jak prawdziwa gejsza ![]() Angela 20/20 - również bardzo mi się podoba, chodź ma zupełnie inny typ urody niż Hutaru Mandy 13,5/20 - ta simka najmniej mi się podoba ( moim zaniem ) brak jej " tego czegoś " Julia 17/20 - jest także bardzo ładna, a to spojrzenie , dodaje jej naturalności Ashley 12/20 - byłam jednak w błędzie twierdząc ,że Mandy podoba mi się najmniej. Ashley nie podoba mi się , bo wygląda jak wymalo- wana lala. Christina 12,5/20 - nos i usta to ona ma tragiczne :con: Susan 19/20 - bardzo mi się podoba, wygląda na najmłodszą ze wszystkich simek Kate 18,5/20 - również jest ładna. Jedyną rzeczą, która mi się w niej nie po- doba są usta[/FONT] |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
lucy, hutaru i kate sa naprawde sliczne a Kate jest boska
![]() ![]() Ps. zapraszam do ocenienia moje kolekcji dzieciecej Hunter |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Lucy-Ma dziwny nos więc daję ci za ną 8/10
Hutaru-Nic dodać, nic ująć śliczna simka. 10/10 Angela-Nie podoba mi się to ,że ma wysokie czoło. 8/10 Mandy-Ma dziwną twarz i jeszcze mojim zdaniem pasowały by ciemne zielone oczy, ponieważ ma zielone ubranie i kolczyki. 9/10 Julia-Poprostu 10/10 Ashley-Coś mi tu nie pasuje ale nie wiem co. 7/10 Christina-Oj już nie mam do tego gołowy. 6/10 Susan-Wygląda ochydnie, ma takie jakby worki pod oczami. 5/10 Kate-Bardzo ładna simka taka młoda. Ta mi się strasznie podoba więc daję ci ogromną ocenkę. 10/10 ![]() 73/90 Wydaje mi się ,że powinnaś bardziej popracować nad nimi. 3- xP |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|