![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze chciałam zaznaczyć, że to mój pierwszy wystawiany domek, więc prosze o łaskawe opinie i dobre rady
![]() Do budowy domku wykorzystałam tylko <u>jeden</u> dodatek pobrany z internetu, a mianowicie szklaną podłogę w łazience (nie mogłam sie oprzeć ![]() Posiadam jedynie podstawową wersję simów, bez żadnych dodatków ani akcesoriów, więc może wydawać się zwyczajny, ale mam nadzieję, że tak nie będzie. <u>no to zaczynam</u> Jest to średni, piętrowy dom przeznaczony dla średnio zamożnej miejskiej rodziny z dzieckiem. Zbudowany prosto i symetrycznie (lubię symetrię ![]() Czekam na opinie, wydaje mi się, że to mój najładniejszy domek i bardzo przyjamnie mi się w nim gra. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 21:27 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To trochę uciążliwe, klikać na wszystkie zdjęcia.
Długie zasłony nie paują do małych okien. Stół i zegar nie pasuje do reszty, parawan również. Kuchnia trochę za mała. W łazience nie pasuje lampa, żyrandol, tapeta i wachlarz na ścianie. W korytarzyku długa zasłona zawieszona na dwóch małych oknach wygląda nie estetycznie. Sypialnia jest nawet, nawet. W pokoju dziecka nie pasuje pościel, stół i szafa. I jest tam za niebiesko. Po co takie szerokie schody? Na dole pomieszczenie z salonem i jadalnią jest za wielkie. Generalnie jak na pierwszy domek i to bez dodatków z netu jak i od EA jest nieźle. Ale się rozpisałam ...
#3 |
Guest
|
![]()
za male zdjecia, ale z tego co widze to nie jest zaciekawy ten domek, musisz sie bardziej postarac aby dostac dobre oceny. no i podworko puste. 4/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
wklejaj większe zdjęcia, nikomu nie chce się ich powiększać
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
wybaczcie, ale jak już można było przeczytać, to pierwszy raz, więc nie wiedziałam, który mam wybrać format
i dziękuje za oceny (simziaba zjechałaś akurat te pokoje,które najbardziej mi się podobały ![]() a podwórko właśnie takie malutkie miało być, "miejskie podwórko", nie wielki ogród |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|