|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak Ci się podoba moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
0 | 0% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
0 | 0% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 33.33% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
2 | 66.67% |
Głosujących: 3. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
od autorki
To jest moje pierwsze publikowane fotostory , jest o miłości (walentynki tuz,tuż...) będzie 3 - odcinkowe w walentynki pojawi sie ostatni odcinek. Tak na początek zabrałam sie za 3 odcinkowe , a potem pojawi się troszkę dłuższe. No więc co jeszcze chciałam was poprosic , abyście oceniali troszkę mniej surowo (wiecie jak sie was boje ?) ze względu , że to moje 1 fs i nie mam wprawy. No to proszę ... ~ 1 odcinek ~ Nie widziała go od bardzo dawna , bo od pół roku (oprócz tego weekendu 2 miesiące temu). Oboje mieli sobie do przekazania ważne wiadomości. Nie były to dobre wiadomości , o nie jedna zaprzecza drugą. Ale tak to w życiu bywa , nigdy nie jest tak jak ma być ... ********************* Na lotnisku ![]() - Tak dawno go nie widziałam , Marek też długo mnie nie widział. Ciekawe czy tęsknił ? Na pewno ! - pomyślała Ania wysiadając z samochodu , którym przyjechała na lotnisko. - Długo jej nie widziałem , na pewno sie zmieniła - myślał Marek siedząc w samolocie , który właśnie lądował na lotnisku w Simcity. 9.34 ![]() "Samolot lotu 110 Werona - Simcity właśnie wylądował" - odezwał się kobiecy głos wydobywający się z głośników. - Już wylądował - cieszyła się w duchu Anka Po chwili ![]() - Marek , Marek ! Tu jestem - krzyczała kobieta na widok ukochanego mężczyzny ![]() - Ania ?! ![]() - Oh , wiesz jak tęskniłam ?! Już się nie mogłam doczekać kiedy przyjedziesz ! - Ja tez - odparł cicho i bez entuzjazmu mężczyzna - Chodż idziemy do domu , zrobiłam indyka na kolacje - A może pójdziemy na spacer ? Musimy porozmawiać - Oj to póżniej , najpierw pójdziemy zanieść twoje walizki ************************************* W domu ![]() - Marek wstawaj ! Sam mówiłeś , że chcesz iść na spacer ! - Poczekaj tylko się przebiorę ************************************ W parku ![]() - Ania , muszę ci coś powiedzieć - Ja też ! ![]() - No dobrze mów pierwsza - bardzo dobrze wiedział , że jeśli nie dopuścił jej do głosu teraz to byłaby awantura na cały park , że to jej sprawa jest ważniejsza ![]() - Od razu mówię lepiej usiądź na ławke - Po co mogę postać - Żebyś nie upadł na podłogę z wrażenia i ze szczęścia - Oj nie żartuj wiesz jak tego nie lubię , mów o co ci chodzi - był zdenerwowany , bo jeśli to co powie miało według niej go uszczęśliwić sprawi mu przykrość ![]() - A więc : Jestem w ciąży , będziemy mieli dziecko ! Cieszysz się ?! ~ Koniec 1 odcinka ~ No uff... teraz najgorsze OCENIAJCIE |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|