![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc tak jestem jednym z tych użytkowników, którzy nie mają THA ( poszkodowanych inaczej
![]() 1) Zastanawiam się jak wygląda wampirzyca Wiki ( niech ktoś da screen ![]() 2) Przed domem ( chyba ) nowo wprowadzonej rodziny, zjawia się tajemniczy gość i zostawia paczkę, co jest dokładnie w tej paczce ? 3) Gnomy, krasnale czy jak tam wolicie, oprócz podlewania ogródka, co robią ? 4) Czy klony stworzone przez zaklęcie rzeczywiście mogą iść za Sima do pracy ? 5) Dlaczego smoki podpalają niektóre przedmioty i dlaczego jedzą akurat kwiatki ? 6) Jak narazie koniec pytań ![]() Wiem, że według was może pytam o banalne rzeczy, ale chyba niektórzy wiedzą, jak to jest kiedy się nie ma Abry ... ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
2. W paczce można znaleźć różdżkę, kilka magimonów. No i składniki do pierwszego zaklęcia: muchomory, pot ropuchy i niepamiętam co to było, chyba wosk pszczeli.
3. Krasnale często też wskakują i pływają w kadzi do robienia nektarów, o ile wcześniej kupi się tą kadź ![]() 4. Nie spotkałam się jeszcze z tym żeby klony chodziły do pracy. 5. Jak dla mnie to nie mam pojęcia dlaczego podpalają, to ich natura ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
1. Od wampirzycy można kupić smocze jajo, smocze łzy, smoczą łuskę, smakołyki i zabawkę dla smoka. Przy wymianie daje czosnek za pszczeli wosk.
2. I jeszcze księgę zaklęć, czarną dziurę i ten kociołek. 4. Klony chodzą do pracy, ale tylko raz. To zaklęcie nawet sie nazywa "Klon Pracownik". Trzeba go użyć tuż przed przyjazdem samochodu, bo po pewnm czasie klon zaczyna podlewać śmietnik albo nagle się spala, przy okazji niszcząc chałupę. |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mój klon chodzi za mnie do pracy
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Czytałem też o składnikach "rzadkich", które ciężko zdobyć, a jak się skończą to gdzie mogę znaleźdź niektóre z nich :
Muchomory, Pot Ropuchy, Pył Chochlików, Magiczna Fasola, Złota Nić, Ślina Lamy, Pył Diamentowy, Gumowy Kurczak, Piasek Czasu, Jad Węża, Pióro Pegaza, Czterolistna Koniczyna, Lodowe Szkło, Konfetti Klauna, Rzęsy Czarodzieja. Szczerze, to niektóre z tych składników są dziwne, nie kupi ich się chyba u Wiki ? (niech ktoś da jej screen ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Muchomory - Aptekarz Todd albo krzesełko pieczarkowe
Pot Ropuchy - Aptekarz Todd Pył Chochlików - Mara Magiczna Fasola - Aptekarz Todd Złota Nić - Mara albo kołowrotek Ślina Lamy - Aptekarz Todd Pył Diamentowy - Mara Gumowy Kurczak - wymiana z Toddem za eliksir z bzu Piasek Czasu - Mara Jad Węża - wymiana z fakirem za coś tam... Pióro Pegaza - zadanie Czterolistna Koniczyna - wymiana z Marą za miód Lodowe Szkło - zadanie Konfetti Klauna - zadanie Rzęsy Czarodzieja - zadanie |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Aptekarz, fakir, wampirzyca, a kim jest ta Mary ?
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Simek_ - nie Mary tylko Mara. To jest wróżka... taka simka w abrakadabrowie, co ma wianek na głowie, skrzydła ![]() |
|
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
-pył chochlików(inaczej magiczny pył) -złotą nić -piasek czasu -pył diamentowy A wymieniając się z nią za miód da ci czterolistną koniczynkę. ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|