Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.01.2006, 13:06   #1
blue eyes
Guest

Excl Lista rzeczy dla małego dziecka!

bardz ptrzebuję długich włsów dla m. dziecka! Takie do pleców! jeszcze bym chciała wózek, żeby mżna nim było pojechać na zakupy (o ile taki istnieje) i jeszcze lusterko dla dzieci, żeby mżna był zmieniac wygląd! Prosze pdawajcie linki jak macie! Bede b. wdzięczna!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.01.2006, 13:12   #2
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Boże, blue! Przystopuj! Poszukaj sama na modthesims2.com, a nie wszystkich wykorzystujesz! WSZYSCY mają dość Twoich tematów, które zakładasz codziennie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2006, 13:33   #3
blue eyes
Guest

Sad więc czy ktś ma??

Macie te rzeczy które wymieniłam powyżej??? ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2006, 14:20   #4
kartofelq
Guest

Domyślnie

A co to za różnica czy ty się pofatygujesz i znajdziesz np. na modthesims2 czy ktoś inny... Nie no oczywiście czas, zbędny czas. I klawiatura może się zmęczyć. Ale chyba w twoim wypadku masz czas na pisanie tematów więc równie dobrze mogłabyś trochę poszukać. Jeden temat też mógłby wystarczyć.
Np. temat z lusterem dla dzieci żeby mogły zmieniac wygląd, był już pare razy na forum.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2006, 14:48   #5
hammer
Guest

Idea

Lustro masz tu http://www.gamesims2.atknet.sk/objek...20batolata.rar
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2006, 14:51   #6
Sugarless
Guest

Domyślnie

z tego co wiem, oprocz luste zadna z rzeczy ktore chcesz miec NIE ISTNIEJE.

Ostatnio edytowane przez Sugarless : 29.01.2006 - 15:06
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2006, 15:09   #7
x_tina
Guest

Domyślnie

Powinien byc jakis limit zakladanych tematow na forum, zeby uniknac balaganu.

Blue, czy widzialas/es jakiegos uzytkownika, ktory pisze tematy z taka czestotliwoscia jak ty ? Ja zanim o cos poprosze to staram sie przeszukac forum wzdluz i wszerz. Ten dzial jest po to by komus pomoc lub poprosic o pomoc w poszukiwaniu jakiegos przedmiotu a nie bez skrupolow wykorzystywac innych.
Oczywiscie nie licze na jakakolwiek odpowiedz od Ciebie, bo pewnie znowu udasz kretyn-a/-ke i powiesz "oh, jaka szkoda ze niczego takiego nie ma "

P.S. Widzialas/es liste potrzeb kladzi ? Zalozyla sobie temat i odswieza go kiedy czegos potrzebuje. Wez z niej przyklad i rowniez zaloz sobie taki temat, bo widze, ze masz duze zapotrzebowanie na dodatki z internetu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.01.2006, 18:04   #8
Ziuta
Guest

Domyślnie

Blue eyes... może to dla ciebie za trudne słowo ale istnieje "coś" takiego jak wy-szu-ki-war-ka.
Po za tym zawsze jak wchodzę na forum OOO muszę (...) wita mnie kolejny temat założony przez Ciebie.Ale najgorsze jest to ,że piszesz (zawsze) w trybie rozkazującym.
Z poważaniem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2006, 16:45   #9
blue eyes
Guest

Mad

Uwaga Nie No,maja,przeszŁaŚ SamĄ Siebie!!!!!!!!!!!nie DoŚĆ Że Nie PozwoliŁam Ci KorzystaĆ Z Mego Konta,to Jeszcze Niszczysz Muj Respekt!!!!!!!!!!!prosze Was Nie Wkurzajcie Sie Z NiĄ To Jusz Jest Tak...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania