![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Marzenie Kash
Ostatnimi czasy moi rodzice zainwestowali w przecudnej urody działeczkę. Że niby inaczej to trzeba będzie coś płacić, czy cośtam. Opcje na przyszłość: a) sprzedanie działeczki za kilka lat b) wybudowanie domeczku za kilka(naście) lat. Oczywiście mnie samej o wiele bardziej podoba się opcja numer Dwa. Tak więc ostatnimi czasy siadając nad moimi Simami postanowiłam wybudować wymarzony domek dla mnie i rodziców. Nie sądzę, żebyśmy mogli go przenieść do świata realnego, bo nie ma garażu, więc tacie domek się nie spodoba. Ja jednak z chęcią bym w takim miejscu zamieszkała. Dobra, nie nudzę wam tu, tylko daję zdjęcia, bo tylko na to czekacie, no nie? Podejrzewam nawet, że gdzieś się dopatrzycie moich klonów. Tzw. mnie, taty i mamy. Zaczynamy. Na sam pierw – nasza kochana rodzinka. Nie wiem, czy jesteśmy podobni do oryginałów pod względem rysów twarzy, jednak na pewno pod względem fryzur. A oto nasz domek z przodu. Niestety, auto się trochę nie zgadza, bo mamy srebrnego forda Focusa. A tu takie pomarańczowe cuś. Pech. Widok domu z tyłu, a raczej – z boku. Dom w nocy. Rzucik. Mmmm… weranda? Wiatrołap połączony z miejscem do zmieniania butów. Jadalnia i kuchnia. Kącik taty – laptop itede. Salon z kominkiem i rogówką. Telewizor i wieża. Łazienka. Sypialnia. Mój pokój, z bałaganem, bo jak wszystkim wiadomo, kocham pluszami i bałaganiara ze mnie. I na końcu – ogródek z boku. Ech. Znowu nie mam wełny. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:42 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|