Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.02.2006, 14:38   #1
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie Moje 1 dzieło [BRAK ZDJĘĆ]

To moje dzieło , a konkretnie wybieg dla modelek z mojego bloga , sama nie wiem co mnie naszło aby to publokować ( chyba oszalałam ). No więc oceńcie :
wejście :

poczekalnia do zakupienia biletów wejściowych :

biuro kasjera :

wyjście na wybieg :

wybieg :

wchodzimy do jadalni , gdzie modelki spożywają posiłek :

łazienka :

pokój :

wybieg z modelką :

No to wszystko , naprawde nie wiem co mnie pukneło aby to opublikować , a i pokoi tych modelek jest pięć tylko wszystkie są takie same więc nie będę publikować . No a teraz oceniajcie , moje okrucieństwo .
P.S. Nie czepiajcie się , że bez dodatków których nie ściągam
Pozdrawiam
P.S.2 zdjecia male przez przypadek , wiem ale i tak myslalam ze bedzie gorzej
Dziekuje za ocenki i obiecuje ze nastepny domek bedzie lepszy

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:53

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.02.2006, 14:42   #2
Calintz
Guest

Domyślnie

Ekhem...Pomysł nawet ciekawy ale..ale..no...tak..no wykonanie niezabardzo mi sie podoba...Moja ocena to 5/10 za pomysł, dobre chęci i częściowo za wyposażenie gdyż nie jest takie złe
P.S. Czyżbym po raz pierwszy był pierwszy???

stare 05.02.2006, 14:49   #3
Rivendell
Guest

Domyślnie

Tak jak powiedział Anluki, pomysł fajny, ale... No cóż nie jest tak źle, ale też mogło byc lepiej. Szkoda, że zdjecia są takie małe. Przydałaby się tez jakaś garderoba z ciuszkami, przebieralnią itp. Daję 5,5/10

stare 05.02.2006, 15:20   #4
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Hmm, będę szczera.
Po pierwsze... dlaczego zdjęcia są takie małe? Zdecydowanie za małe.
Pomysł na wybieg jest bardzo ciekawy, ten wybieg na dworze mi sie podoba, ale w budynku jest bardzo ciasno, np. w jadalni. Albo te 2 biurka ustawione obok siebie. Tam się nic nie mieści.
I nie mogę jakoś dokładnie ocenić, bo nie widać z bliska np. jak wygląda pokój. Pokazałaś go od góry.
Poza tym zgadzam się z poprzednikami, daję 5/10
Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 05.02.2006, 15:26   #5
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Wiem , wiem , że zdjęcia za małe , ale to przez przypadek , następne bedę większe.
Dalej , to jest tylko robione tak na pokaz , na bloga robiłam to tylko żeby " jakoś wyglądało " na blogu , a tak to nie starałam się za bardzo . Obiecuję , że nastepne będą lepsze .

Pozdrawiam

stare 05.02.2006, 15:34   #6
magda_909
Guest

Domyślnie

Mało widac,
ale po tym co można zobaczyc wywnioskowałam
że kolorki się gryzą.
Dam 6/10, czekam na następne dzieło
w większych rozmiarach

stare 05.02.2006, 16:50   #7
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie 2 domek

Mówiłam , że dam 2 domek ciekawe jak go ocenicie ( mi się podoba ) , także jest ultra clean i są duże zdjęcia . Oto on :
cały dom

korytarz , hol

salon

jadalnia

kuchnia

łazienka

korytarz na pierwszym piętrze

sypialnia

pokój dziecka ( niemowlaka )

taras z jacuzzi

ogród ( sadzawka )

basen

I to wszystko

PAPA !

Uff... no , myślę , że teraz będą choć troszkę lepsze oceny , a jeśli nie to trudno
Pozdrawiam

stare 05.02.2006, 18:26   #8
_Harumi_
Guest

Domyślnie

Wybieg dla modelek:
Pomysł super, ale mogłaś sie trochę bardziej postarać. No i dac większe zdjęcia. Ogólnie nie jest źle, ale popracuj jeszcze nad nim.
Ocena: 6,5/10

Domek:
Na wstępie minus za to, że zdjęcia były robione w nocy i to przy zgaszonych światłach. Jak na ultra clean, to szczerze mówiąc, średnio, widziałam lepsze robione bez dodatków. Bryła nawet, nawet (sama nie robie lepszych a się wymądrzam ). Popracuj jeszcze a będzie lepiej
Ocena: 7/10

stare 05.02.2006, 18:56   #9
riannon
Guest

Domyślnie

Wybieg:
Pomysł bardzo fajny, wykonanie też niezłe. Szkoda, że zdjęcia takie malutkie. 7/10 - za super pomysł
Domek:
Mało widac tak po ciemku. Ale z tego co widzę to jest bez dodatków. Ładny, ale korytarz i łazienka pustawe. 7/10

stare 05.02.2006, 19:25   #10
Calintz
Guest

Domyślnie 2 domek

Jak dla mnie 2 domek jest lepszy, ale pare rzeczy mi sie nie podoba,a mianowicie:
-Okna(nie podobają mi sie i moim zdaniem nie nadają sie do wykorzystania jako okna do całego domu, tylko jako okna np: na poddasze, ale to w końcu tylko moje zdanie
- Zielono łózko w sypialni ono tutaj wogóle nie pasuje!!!
- W tym domu jest strasznie ciemno!!!
- co do ogrodu nie podoba mi sie w nim sdzawka...jest strasznie sztuczna i taka.. taka... KWADRATOW przez te proste brzegi, lepiej byś zrobiła gdybyś je troszke poszarpała...
Ogólnie nie jest źle ale moja ocena nadal jest taka jak w 1 domku czyli...5/10 :con:

Ostatnio edytowane przez Calintz : 05.02.2006 - 19:29

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania