![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To moje dzieło , a konkretnie wybieg dla modelek z mojego bloga , sama nie wiem co mnie naszło aby to publokować ( chyba oszalałam ). No więc oceńcie :
wejście : poczekalnia do zakupienia biletów wejściowych : biuro kasjera : wyjście na wybieg : wybieg : wchodzimy do jadalni , gdzie modelki spożywają posiłek : łazienka : pokój : wybieg z modelką : No to wszystko , naprawde nie wiem co mnie pukneło aby to opublikować , a i pokoi tych modelek jest pięć tylko wszystkie są takie same więc nie będę publikować . No a teraz oceniajcie , moje okrucieństwo . P.S. Nie czepiajcie się , że bez dodatków których nie ściągam Pozdrawiam ![]() P.S.2 zdjecia male przez przypadek , wiem ale i tak myslalam ze bedzie gorzej ![]() Dziekuje za ocenki i obiecuje ze nastepny domek bedzie lepszy ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:53 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ekhem...Pomysł nawet ciekawy ale..ale..no...tak..no wykonanie niezabardzo mi sie podoba...Moja ocena to 5/10 za pomysł, dobre chęci i częściowo za wyposażenie gdyż nie jest takie złe
P.S. Czyżbym po raz pierwszy był pierwszy??? ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak jak powiedział Anluki, pomysł fajny, ale... No cóż nie jest tak źle, ale też mogło byc lepiej. Szkoda, że zdjecia są takie małe. Przydałaby się tez jakaś garderoba z ciuszkami, przebieralnią itp. Daję 5,5/10
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm, będę szczera.
Po pierwsze... dlaczego zdjęcia są takie małe? Zdecydowanie za małe. Pomysł na wybieg jest bardzo ciekawy, ten wybieg na dworze mi sie podoba, ale w budynku jest bardzo ciasno, np. w jadalni. Albo te 2 biurka ustawione obok siebie. Tam się nic nie mieści. I nie mogę jakoś dokładnie ocenić, bo nie widać z bliska np. jak wygląda pokój. Pokazałaś go od góry. Poza tym zgadzam się z poprzednikami, daję 5/10 ![]() Pozdrawiam ![]()
#5 |
Guest
|
![]()
Wiem , wiem , że zdjęcia za małe , ale to przez przypadek , następne bedę większe.
Dalej , to jest tylko robione tak na pokaz , na bloga robiłam to tylko żeby " jakoś wyglądało " na blogu , a tak to nie starałam się za bardzo ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mało widac,
ale po tym co można zobaczyc wywnioskowałam że kolorki się gryzą. Dam 6/10, czekam na następne dzieło w większych rozmiarach ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mówiłam , że dam 2 domek ciekawe jak go ocenicie ( mi się podoba ) , także jest ultra clean i są duże zdjęcia
![]() cały dom ![]() korytarz , hol ![]() salon ![]() ![]() jadalnia ![]() kuchnia ![]() łazienka ![]() korytarz na pierwszym piętrze ![]() sypialnia ![]() ![]() pokój dziecka ( niemowlaka ) ![]() ![]() taras z jacuzzi ![]() ogród ( sadzawka ) ![]() basen ![]() I to wszystko ![]() PAPA ! Uff... no , myślę , że teraz będą choć troszkę lepsze oceny , a jeśli nie to trudno ![]() Pozdrawiam |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wybieg dla modelek:
Pomysł super, ale mogłaś sie trochę bardziej postarać. No i dac większe zdjęcia. Ogólnie nie jest źle, ale popracuj jeszcze nad nim. Ocena: 6,5/10 Domek: Na wstępie minus za to, że zdjęcia były robione w nocy i to przy zgaszonych światłach. Jak na ultra clean, to szczerze mówiąc, średnio, widziałam lepsze robione bez dodatków. Bryła nawet, nawet (sama nie robie lepszych a się wymądrzam ![]() ![]() Ocena: 7/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wybieg:
Pomysł bardzo fajny, wykonanie też niezłe. Szkoda, że zdjęcia takie malutkie. 7/10 - za super pomysł Domek: Mało widac tak po ciemku. Ale z tego co widzę to jest bez dodatków. Ładny, ale korytarz i łazienka pustawe. 7/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie 2 domek jest lepszy, ale pare rzeczy mi sie nie podoba,a mianowicie:
-Okna(nie podobają mi sie i moim zdaniem nie nadają sie do wykorzystania jako okna do całego domu, tylko jako okna np: na poddasze, ale to w końcu tylko moje zdanie ![]() - Zielono łózko w sypialni ![]() - W tym domu jest strasznie ciemno!!! - co do ogrodu nie podoba mi sie w nim sdzawka...jest strasznie sztuczna i taka.. taka... KWADRATOW przez te proste brzegi, lepiej byś zrobiła gdybyś je troszke poszarpała... Ogólnie nie jest źle ale moja ocena nadal jest taka jak w 1 domku czyli...5/10 :con: Ostatnio edytowane przez Calintz : 05.02.2006 - 19:29 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|