![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej! Po pierwsze chciałabym się z wszystkimi przywitać bo to mój pierwszy post na tym forum
![]() Otóż mam prośbę...znudziły mi się wszystkie ciuchy w tej grze i poszukuję czegoś nowego. A że jestem fanką rocka to i ciuchy chcę mieć takie "rockowe" ![]() Czy ktoś może zna strony z takimi ubrania do ściągnięcia? Takie ciuchy typu jak Avril Lavigne nosi (tak btw "nosiła" ;]) albo chłopaki z Green Day'a... Może jest tu jakiś fan nie tylko simsów ale i rocka? ![]() Znam jedną stronę z takimi gotyckimi ciuchami do ściągnięcia - http://artemistha.moonfruit.com/ - i poszukuję też stron w tym stylu. Szukam również fryzur. Takich rozczochranych ![]() ![]() I czarnych makijażów oczu. A i jeszcze samochodów :] Takich odjechanych. A więc lista zawiera: * wszelakiego rodzaju ciuchy w stylu rockowym * rozczochranych fryzur - dla facetów i kobiet * makijażów oczu * samochodów Może ktoś mi pomóc? ![]() Z góry ogromne dzięki ;D PS. Mam wszystkie dodatki prócz "Własny Biznes" więc podawajcie mi też strony z ciuchami, fryzurami dla Uniwersytet i Nocne Życie bo z tego co wiem nie wszystkie ściągnięte ciuchy działają jeżeli nie ma się odpowiednich dodatków. Ostatnio edytowane przez murderGirl : 04.03.2006 - 18:11 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|