![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam domek mojej przyjaciółki która robiła go w moich simsach, ponieważ nie ma swoich. Sama nie daje go na forum, ponieważ nie jest zarejstrowana. Oto on :
mieszkanka domu - simowy sobowtór Mai (przyjaciółki) Maja z przyjaciółkami cały dom korytarz łazienka koło korytarza salon kuchnia jadalnia gabinet sypialnia łazienka koło sypialni ogród z garażem ogród z bliska rzut No to koniec prezentacji. Objecałam, że napiszę, że to jej 1 dom (na forum i w ogóle), więc proszę o mniej surowe ocenki. Dzięki ! :* Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:23 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oj, caly dom, kojarzy mi sie z ogromnymi willami, w jakich pomieszkuja "wielcy" i "slawni" tego swiata zeby sie schowac przed nie wiadomo kim. Tez maja takie rozlazle, wynaturzone, ogromne domy, obowiazkowo z basenem...no i nie koniecznie urzadzone z gustem.
Pomieszczenia sa troszke przyduze, a rozmieszczenie mebli i sprzetow sprawia wrazenie chaosu. Mysle, ze sprawia to pomieszanie styli, np, zeby nei byc goloslowna, popatrz na korytarz. Sciany i podlogi sa w ciemnym drewnie > czyli masz (uwaga wstawiam charakterystyczne slowo Alii) > RUSTYK. A meble sa? Nowoczesne, nie bardzo widzi mi sie takie wlasnie polaczenie. Jak juz takie mebelki, to jasne, pastelowe sciany, jesli juz drewniane sciany to ciezkie, stare meble. To samo w pozostalych pomieszczeniach. Najbardziej widzi mi sie lazienka i sypialnia. Ta ostatnia w prawdzie troszke w burdelowych kolorach, ale przytulna przynajmniej. Ogolem absolutnie nie moj styl, ale rozumiem, ze kazdy swoj gust ma i o gustach nie powinno sie dyskutowac. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm...po troszku zgadzam się z konwallią. Ale mi się bryła podoba
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie lubię tego typu domów.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No cóż, faktycznie bardzo kańciasty.Pomieszczenia są umeblowane bez ładu i składu np. w łazience obok toalety z 4eversimfantasy jest maxisowa umywalka.
Po za tym dlaczego za prysznicem jest lustro? ![]() Ogólna ocena: 5/10 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmmm...
Bryła 9/10 - Takie rozlazłe, ale fajne. Korytarz 10/10 - W sam raz. Łazienka 5/10 - Nic tam nie pasuje ale jest duża i to jest +. Salon 8/10 - Za dużo pustych miejsc! Ale gustowne. Kuchnia 6/10 - Pustka, nielubie takich. I po co ten stół? Jadalnia 6/10 - Wszystko dobrze dopasowane, ale porozwalane meble. Gabinet 9/10 - No wszystko na miejscu. Tam powinno być dużo przestrzeni. (Według mnie) Sypialnia 10/10 - Wszystko ładnie dopasowane. Te łóżko... Łazienka (2) 5/10 - To samo! Ogród 8/10 - Przydało by się tam ogrodzenie a nie kosiarka! Razem: 76/100 (7.6/10) - Jak (myśle że...) na pierwszy raz to dobrze. Lecz bym poprawił to. ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła okropna, w srodku fajnie, tylko ciut nacaiapane mebli, i jak na mnie zbyt zmeinny styl... Obrazów i innych rzeczy naściennych prawie wogóle nie ma... a ja cenię sobie takie rzeczy...
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się. 10/10!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Fajny domek , zmieniłabym kolorystyke salonu bo jest za brązowo i czasem za dużo wolnej przestrzeni ( chociaz ja tez tak czasem buduje ) , mogłas dac po prostu zdjecia z większego przybliżenia
7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|