| 
 | 
	|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe | 
		 | 
	1 | 50.00% | 
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe | 
		 | 
	1 | 50.00% | 
| 3 gwiazdki - Przeciętne | 
		 | 
	0 | 0% | 
| 2 gwiazdki - Zgroza | 
		 | 
	0 | 0% | 
| 1 gwiazdka - Strach się bać | 
		 | 
	0 | 0% | 
| Głosujących: 2. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Odcinek 1.  

![]() Młody, 26 letni mężczyzna o imieniu Konrad sięgnął po słuchawkę telefonu i wykręcił numer redakcji w której pracował, po chwili usłyszał cieniutki głos sekretarki Wioli: - Redakcja gazety Passage, w czym mogę pomóc? - Cześć Wiola, tu Konrad, mogę rozmawiać z szefem? - O to ty! Już łącze. – odpowiedziała młoda kobieta Chłopak nic nie odpowiedział, nagle w słuchawce usłyszał gruby głos: - Tak słucham. - Dzień dobry szefie, tu Konrad. – chłopak mówił zachrypniętym głosem - Co się dzieje? Jesteś chory?- zapytał mężczyzna - No niestety, i chciałbym wziąć dzień wolnego. - Jeden dzień? Oszalałeś?! Masz tydzień wolnego i już, a teraz przepraszam ale muszę kończyć. ![]() Chłopak skierował swoje kroki do łazienki, już miał do niej wejść gdy nagle zadzwonił dzwonek do drzwi, udał się w stronę drzwi, był ciekawy kto przyszedł, była to Agnieszka, jego przyjaciółka i była dziewczyna. Kiedy Konrad chciał się przywitać ona przerwała mu: -Dzwoniłam do twojej pracy mówili że jesteś chory, więc pomyślałam że wpadnę. - Dobrze że przyszłaś, nie będę się nudzić. – powiedział chłopak który nadal czuł coś do Agnieszki. ![]() Konrad zaprosił dziewczynę do swojego kąciku, który nazywał salonem, podał herbatę i zaczęli rozmawiać, nagle dziewczyna powiedziała poważnie: ![]() - Muszę ci coś powiedzieć … - Tak? – spytał podekscytowanym głosem - Kocham Cię Konrad! ![]() Chłopak pocałował Agę i powiedział : - Ja ciebie też! ![]() Zakochani usiedli obok siebie, dziewczyna powiedziała: - Jest jeszcze coś co chciałabym ci powiedzieć… _______________________________________ I jak? Ostatnio edytowane przez chili : 28.02.2006 - 18:09  | 

| 
|             

| 

| 

| 
		#2 | ||
| 

Reputacja: 10 

| 

Po pierwsze, mam nadzieję, że normalnie wkleisz zdjęcia. 

Bo to troszeczkę przeszkadza, gdy trzeba otwierać po kolei linki. Jakość fotek nie powala, radziłabym ustawić większe detale simów i obiektw w ustwaieniach, oczywiście jeśli nie masz bardzo wolnego komputera.  Zdjęcia są dobre, ale na jednym z nich widać niebo nad ścianami.Jeśli chodzi o treść, to wsyztsko tak szybko się dzieje... Jak dla mnie jest średnio. Tytuł jest bardzo zachęcający, a to, czy fs mi się spodoba, zależy chyba od tego, co powie Aga (powie o ciąży?  ) Wtedy okaże się, czy fs to typowy romans czy coś innego.  A typowych romansów było już tutaj dużo... Nie wiem, w tym odcinku nie wydarzyło sie nic ciekawego, ta rozmowa Agi i Konrada taka typowa ("Kocham cię!", "Ja ciebie też"). Poczekam do kolejnego odcinka żeby powiedzieć coś więcej.W tekście są powtórzenia, staraj się ich unikać. ![]() Cytat: 

Cytat: 

Pozdrawiam  

| 
||
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Akcja dzieje sie troche szybko, jak girl_nr_6 wspominała jest tam kilka błędów, ale poczekam do drugiego lub trzeciego odcinka.

| 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

Narazie nic ciekawego, taki sobie wstęp. Minusy: 

na jednym z obrazków widać niebo, często powtarzasz słowa i na jednym obrazku widać było dymek- mogłeś/aś poczekać aż on zniknie. Narazie nie oceniam, poczekam na to co będzie dalej.  | 

| 
| 

| 
		#5 | ||
| 

Guest 

| 

Cytat: 

![]() Cytat: 

![]() Trochę mało tekstu, zdjęcia ładne, błędów nie zauważyłam. Mogłam być nie uważna, ale myślę, że raczej ich nie ma... Trochę powtórzeń. Na razie jest przciętne, ale poczekamy zobaczymy   W końcu to pierwszy odcinek. W sondzie zagłosuje po następnych.
		 | 
||

| 
| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Całkiem spoko jak na razie ^^ już podejrzewam co mu powie...  

![]() A to że tekstu jest mało ,to nawet fajnie bo nie lubię czytać rozciągnięć,opisów blabla.  | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Guest 

| 

Na razie się nic nie działo ( jak to zwykle bywa na początku 

) Nie podobaja mi się niskie detale simów, zwiększ je chyba że masz słabszego kompa   Nie ma co więcej napisać   zobaczymy co będzie dalej
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Guest 

| 

wszyscy się domyslacie co bedzie.... 

ciesze się z oceny nie sa takie złe ![]() Biore sie za pisanie następnego odcinka  | 

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

Guest 

| 

Fajne, tylko troche za szybka akcja, ocenie po drugim odcinku  

| 

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 

| 

Właśnie napisałam odcinek i zrobilam troche zdjec, troche jeszcze zostało, ale jutro raczej juz bedzie odcinek drugi  

| 

| 
![]()  | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|