Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.03.2006, 16:28   #1
AgnessMagness
Guest

Domyślnie Zazna luksusu - czyli prostota z elegancją. [BRAK ZDJĘĆ]

Tak... To mój pierwszy dom na forum. Wiem, że panuje tu ostra krytyka, no, ale bez przesady - da się wytrzymac. Mam nadzieję, że się spodoba. Choc w to wątpię. Domek był robiony, kiedy uczyłam się robic garaż w domu na fundamentach. Czyż nie wyszedł podobnie? To dobrze, to zaczynamy. Przepraszam - niektóre zdjęcia są malutkie. Podmienie je przy odrobinie czasu. Domek jest clean - najwyżej ściany i podłogi są z płyt cd dodawanych do czasopism. Teraz w domu jest dużo kwiatów, więc nie przestraszcie się braku zieleni.

W nocy dom prezentuje się nieco lepiej.

Plac zabaw

Pomnik. W tle widac ślub - odbył się dawno, na większości zdjęc już go nie ma.

Teraz wejdziemy do środka. Garaż.

Kuchnia.

Przedpokój/salon - dwa w jednym.

Łazienka

Teraz przejdziemy na górę. Sypialnia małżeństwa.

Gdy wchodzimy na górę po schodach widzimy taki gabinet.

Łazienka na piętrze.

Ostatnie pomieszczenie. Teraz jest tam pokój dziecka. Oto mały klubik. W sam raz dla szalonych simów.

Co do nazwy tematu, chodzi o to, że np. "Agnieszka zazna luskusu" itp.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:54

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.03.2006, 16:40   #2
Pumcia
Guest

Domyślnie Pierwsza!

Ogólnie to nie przypadł mi do gustu. Najgorsze są chyba łazienki. W sypialni mogłas chociarz zmienic narzutę łóżka.

7/10

stare 03.03.2006, 16:48   #3
miklika
Guest

Domyślnie

szczerze- niepodoba mi sie znaczy ksztalt jest okej taki standardowy ale fajny ale np. lazienki kto robi takie duze okna przeciez to pomieszczenia intymne!! Albo np. sypialnia rodzicow jest totalnie pusta, powinnas postawic tam jakies fotele krzesla moze i telewizor.

Powodzenia 3/10

stare 03.03.2006, 16:51   #4
AgnessMagness
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał miklika
szczerze- niepodoba mi sie znaczy ksztalt jest okej taki standardowy ale fajny ale np. lazienki kto robi takie duze okna przeciez to pomieszczenia intymne!! Albo np. sypialnia rodzicow jest totalnie pusta, powinnas postawic tam jakies fotele krzesla moze i telewizor.

Powodzenia 3/10
Masz rację to z łazienką - jakoś nie pasuje. Zastosuję się do twoich wskazówek i poprawię to w wolnym czasie.

stare 03.03.2006, 16:54   #5
Wika
Guest

Domyślnie

Fakt - sypialnia jest koszmarnie pusta. Salonu nawet nie mogę ocenić, bo go nie widzę. Kuchnia mi się bardzo podoba. W pierwszej łazience ściana w ogóle nie pasuje do podłogi.

Ocena: 4/10 pracuj a będzie lepiej

stare 04.03.2006, 09:36   #6
riannon
Guest

Domyślnie

Nie jest brzydki, ale nie ma w nim nic nadzwyczajnego. Mogłas troszkę go dopracować. Sypialnia jest pusta i narzutę mogłas dać inna.

stare 04.03.2006, 11:14   #7
martencja
Guest

Domyślnie

Przy niektórych zdjęciach pomyliłaś formaty - dałaś pewnie thumbail
Ale wracając do oceny - kolorystycznie nie jeste źle, chociaż łazienka na parterze mnie odrzuciła :con: Ogólnie rzecz biorąc - to strasznie pusto...
A co do tytułu, to powinnaś albo napisać tak, jak ci to chodziło po głowie, czyli "Agnieszka zazna luksusu", ale skoro postanowiłaś wyciąć Agę, to wypadałoby napisać tytuł w bezokoliczniku - czyli "Zaznać luksusu" nieprawdaż?
Ale nie jest źle - tylko jak wyżej PUSTO!

:kissing:
Martencja

stare 04.03.2006, 11:57   #8
AgnessMagness
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał martencja
Przy niektórych zdjęciach pomyliłaś formaty - dałaś pewnie thumbail
Ale wracając do oceny - kolorystycznie nie jeste źle, chociaż łazienka na parterze mnie odrzuciła :con: Ogólnie rzecz biorąc - to strasznie pusto...
A co do tytułu, to powinnaś albo napisać tak, jak ci to chodziło po głowie, czyli "Agnieszka zazna luksusu", ale skoro postanowiłaś wyciąć Agę, to wypadałoby napisać tytuł w bezokoliczniku - czyli "Zaznać luksusu" nieprawdaż?
Ale nie jest źle - tylko jak wyżej PUSTO!

:kissing:
Martencja
Tak, właśnie chciałam dać taki tytuł - ale nie działa mi ć na jednym komputerze. Zapomniałam o tym i mi nic nie napisało.

stare 05.03.2006, 12:57   #9
Anex
Guest

Domyślnie

Dom niczym się nie wyróżnia dla mnie jest taki pospolity.Bryła domu jest ok

stare 05.03.2006, 20:44   #10
Bad_Peter
Guest

Domyślnie odp

Heh i to jest właśnie przykład domu, który może również być ładny bez dodatków z internetu. Domek ładny i ciekawy.
Moja ocena: 7/10
Pzdr

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania