![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Po zainstalowaniu dodatku ts2:ns, prosi mnie o włożenie cd4. Więc wkładam ta płytkę i zaczyna się instalowane aktualizacji i kiedy dochodzi do pliku "TSData\Res\Sound\Misc.package" wyskakuje mi błąd i dodatek sie odinstalowuje , tak samo wyskakuje mi przy własnym biznesie.
Najdziwniejsze jest to ,że do tej pory taki błąd mi nigdy nie wyskakiwał i zawsze mi wszystko dobrze chodziło, dopiero teraz musialo się coś schrzanić. The sims 2 i ns sa oryginalne , natomiast własny biznes sciagnałem nie dawno (oryginalna płytka z grą mi pękła). Nie mam pojęcia co mam teraz zrobić z tym błędem ,ściągnąłem patcha i to samo mi wyskakuje. BARDZO PROSZĘ O POMOC . |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj przeczyścić płytkę. Czasem się tak zdarza, że przez jakiś kurz komputer nie może odczytąc pliku. No chyba, że masz jakąś rysę.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wiele razy czyściłem płytkę i tak dalej pojawiał się błąd.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Więc tak
kiedyś też tak miałem... znaczy nie chciało sie zaktualizowac.. nawet z patchem pomogła nowsza wersja bazowa THE SIMS 2 ale w prosty sposób mozna sie tego pozbyć gdy będzie wołać byś wsadził 4 CD to zrestartuj kompa. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Wątpie jak to jest na płycie od starych simsów
![]() hehehe czyli bazowej wersji THE SIMS 2 Peniw wprowadzaja tylko jakies tam podmiany ale kiedyś myslałem, że to jest taka kontrola czy posiadasz orginalna wersje (bazową ) the sims 2 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Eeee... to ja nie wiedziałem i też nigdy się z takimi problemami nie sotkałem gdy nie miałem zaktualizowaniej wersji... Ale cóż dziekuje za wytłumaczenie. ![]() Więc dobra rada...
Pozycz sobie od kogoś... LUB Sprawdź płyte programem UltraISO ftp://ftp.nctu.edu.tw/Vendors/slime/...s/uiso75me.exe Otwierasz program, UltraISO jak narazie jest po angielsku by to zmienić bierzesz otwierasz zakładke OPTIONS i wybierasz z niej LANGUAGE następnie wybierasz opcie POLISH. A teraz bierzesz NARZĘDZIA i opcje SPRAWDŹ CD... pojawi ci się okno i tam w ŹRÓDLE NAPĘD CD/DVD wybierz literke cd-romu w ktorym sie znajduje aktualnie twoja gra i kliknij sprawdź Jezeli jest wszystko ok to zrob obraz jej.... tu masz napisane jak sie tworzy http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28738 zainstaluj THE SIMS 2 WŁASNY BIZNES gdy będzie wołać by zaktualizować gre zamontuj obraz 4Płyty THE SIMS 2 w DAEMONIE montowanie obrazu http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=28738 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|