![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hejka! Jak widac w temacie to mój drugi domek! Jeżeli ktoś chciałby go ściągnąć to proszę niech da mi znać.
P.S. Drugi odc powinnam dać jeszcze dziś, bo został mi jeszcze koniec. Czyli ten napis cdn. No i sygna ![]() Bryła w dzień Bryła w noc Garaż Salon Wanna i prysznic( łazienke dam w częściach bo jest za mała aby zrobić zdjęcie całości) Klopik ![]() Umywalka Sypialnia część I Sypialnia część II Kuchnia część I Kuchnia część II Balkon Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 12:46 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek.
Nie ma w nim przesady i są świetnie dobrane meble. Sama chciałabym w takim zamieszkać... Zasypuj forum jeszcze innymi domkami !!! 9/10 :* |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Boże, kto by zamieszkał w łazience zamieszczonej od strony ulicy i na dodatek jeszcze ze szklanymi scianami O_o
A reszta calkiem nieźle... moja ocena to 5/10 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
.......Ładnie ;].......
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez ~dusia~ : 07.05.2006 - 19:07 |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz mi się zupełnie nie podoba, za to w środku jest ślicznie
![]() -na zewnątrz: 4/10; -w środku: 9,99/10; -razem: 6,995/10 ![]() Pozdrawiam :* . |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
zaewnątrz 4/10. wewnatrz 8/10. ogolnie ladny domek, mam pytanie: skad masz biurko z sypialni i umywalke oraz przysznic z lazienki??
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Strasznie "wybajerzony" ale to standard na forum
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
hmm... co z tą łazienką? No sory, ale ja sobie nie wyobrażam korzystania z wanny czy z kibelka z takimi ścianami. Przyjrzyj się uważnie. Z wanny do ręczników jest całkiem spora droga (oczywiście zależy też to od przezorności właściciela ^_^), którą trzeba przebiec nago, przy szklanych ścianach. Poza tym korzystanie z klopa równiez jest niezbyt swobodne
![]() poza tym może być, nieco kanciasta bryła. Pomieszczenia są bardzo puste, jeszcze gorzej wpływają na to przeszklone ściany. Podoba mi się szklany daszek między garażem a tarasem. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|