Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.05.2006, 12:34   #1
Bad_Peter
Guest

Domyślnie Mój drugi Dom - Luksusowa Hacjenda [BRAK ZDJĘĆ]

Chcem wam przedstawic moj drugi domek, ktory zbufowalem Jest on w bardzo nowoczesnym stylu Mam nadzieje ze wam sie spodoa! No to przechdoze do prezentowania domu.

No i to już cały dom! Teraz czekam na wasze ocenki od 1 do 10
Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:15

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.05.2006, 12:43   #2
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

Z tą nowoczesnością to ja bym się akurat kłuciła... Z zewnątrz taki sobie. Nie podoba mi się ogród, jakiś taki bez ładu i składu, ot drzewka gdzie popadne. Wewnątrz lepiej, choć mogłoby być super nie jest. Podoba mi się kuchnia, jest ładnie urządzona i dość nowoczesna. Nie podoba mi się siłownia, jakaś dziwna... No i według mnie nowoczesne domy są zwykle utrzymane w bieli, ty na wszystkie ściany dałeś jakieś drewienko No ale każky ma swój gust Dam ci 6/10
stare 27.05.2006, 12:49   #3
misiek:)
Guest

Domyślnie

Bardzo mi się podoba! Aczkolwiek (wiem, trudne słowo ) na zewnątrz, tam gdzie na ścianach są puste przestrzenie dałabym okna. Ogród bez zarzutu, w środku też niczego sobie. Chociaż w niektórych pomieszczeniach meble są niezbyt dobrane. Ale i tak całość robi świetne wrażenie. A więc daję... Hmm... 9/10 .

Pozdrawiam :*

Aj... Myślałam, że będę pierwsza..!! Ale oczywiście nic z tego .

Ostatnio edytowane przez misiek:) : 27.05.2006 - 12:51

stare 27.05.2006, 12:54   #4
InMyDreams
Guest

Domyślnie

Z zewnatrz w ogóle mi się nie podoba, w środku jest troche lepiej, ale nie idealnie

stare 27.05.2006, 15:51   #5
linkinhay
Guest

Domyślnie

Udana produkcja. Dom mi sie podoba, ma ciekawą bryłę. W środku domek jest urządzony w moim ulubionym stylu 9,5/10, gdyż nie podoba mi się siłownia...

stare 27.05.2006, 19:21   #6
.SiMCiA.
Guest

Domyślnie :)

Porawka: meble, okna, drzwi i palmy są nowoczesne, bo reszta kojarzy mi się ze spokojnym wiejskim klimatem . A może to miała być taka mieszanka
Nie wiem... Ale 8/10, bo meble masz super ... Może podałbyś stronę internetową, na której były zamieszczone te mebelki(chyba, że sam je robiłeś)? I jeszcze jedno: zdjęcia :con: . Może będziesz uważał, że się czepiam, ale ja lubię, gdy schody są widoczne (możesz wciskać Tab, żeby były widoczne) i tekstury bardziej wyraziste (no tego już się mniej czepiam, bo w moim FS często są nijakie tekstury), no i że widać niebo (chyba, żeby się nie zmieściło pomieszczenie - to już odpuszczę).
Ogólnie ładny domek I mam nadzieję, że kolejne będą jeszcze ładniejsze
Pozdrawiam,
no to pa:ekout:
.SiMCiA.

stare 27.05.2006, 20:35   #7
Nox
Guest

Domyślnie

bardzo udany dom.Nie przebajerzony i przeładowany, ale za to puste sciany mozna bylo powiesic jeszcze kilka obrazow, pozatym super daje 9/10

stare 27.05.2006, 21:33   #8
Heavenly
Guest

Domyślnie

Bardzo ciekawy domek a zwlaszcza jego wnętrze , wszystko dopasowane i dobrane do siebie , sliczne kwiaty , jedyne co mi sie nie podoba to trawa na zew. - jest zbyt jednolita
9.8/10

Skąd wziąłes te kwiatki w wazonach - sa cudne

stare 28.05.2006, 09:00   #9
Qaffiq
Guest

Domyślnie

hm... z zewnątrz zapowiadało się duzo lepiej niż jest w środku....
No i niestety w srodeczku mnie się nie podoba. Uważam ,że gdzeniegdzie kolory nie są dobrane. Jak i meble. Ja kdla mnie zbyt mało ozdóbek . ogolnie 6/10

pzdr.

stare 28.05.2006, 12:59   #10
Bad_Peter
Guest

Domyślnie odp

Dzieki za ocenki
A wszystkie meble mam z tego forum! Szukajcie na forum! Bo z tamtąd wszystkie dodatki mam Pozdro i jeszcze raz dzieki za oceny

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania