![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chcem wam przedstawic moj drugi domek, ktory zbufowalem
![]() ![]() No i to już cały dom! ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:15 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 13
|
![]()
Z tą nowoczesnością to ja bym się akurat kłuciła... Z zewnątrz taki sobie. Nie podoba mi się ogród, jakiś taki bez ładu i składu, ot drzewka gdzie popadne. Wewnątrz lepiej, choć mogłoby być super nie jest. Podoba mi się kuchnia, jest ładnie urządzona i dość nowoczesna. Nie podoba mi się siłownia, jakaś dziwna... No i według mnie nowoczesne domy są zwykle utrzymane w bieli, ty na wszystkie ściany dałeś jakieś drewienko
![]() ![]() ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba! Aczkolwiek (wiem, trudne słowo
![]() ![]() Pozdrawiam :* Aj... Myślałam, że będę pierwsza..!! Ale oczywiście nic z tego ![]() Ostatnio edytowane przez misiek:) : 27.05.2006 - 12:51 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Z zewnatrz w ogóle mi się nie podoba, w środku jest troche lepiej, ale nie idealnie
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Udana produkcja. Dom mi sie podoba, ma ciekawą bryłę. W środku domek jest urządzony w moim ulubionym stylu
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Porawka: meble, okna, drzwi i palmy są nowoczesne, bo reszta kojarzy mi się ze spokojnym wiejskim klimatem
![]() ![]() Nie wiem... Ale 8/10, bo meble masz super ![]() Ogólnie ładny domek ![]() ![]() Pozdrawiam, no to pa:ekout: .SiMCiA. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
bardzo udany dom.Nie przebajerzony i przeładowany, ale za to puste sciany mozna bylo powiesic jeszcze kilka obrazow, pozatym super
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawy domek a zwlaszcza jego wnętrze , wszystko dopasowane i dobrane do siebie , sliczne kwiaty , jedyne co mi sie nie podoba to trawa na zew. - jest zbyt jednolita
9.8/10 Skąd wziąłes te kwiatki w wazonach - sa cudne |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
hm... z zewnątrz zapowiadało się duzo lepiej niż jest w środku....
![]() No i niestety w srodeczku mnie się nie podoba. Uważam ,że gdzeniegdzie kolory nie są dobrane. Jak i meble. Ja kdla mnie zbyt mało ozdóbek . ogolnie 6/10 pzdr. ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzieki za ocenki
![]() A wszystkie meble mam z tego forum! Szukajcie na forum! Bo z tamtąd wszystkie dodatki mam ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|